Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Przy nacięciu, jeśli lekarz fajnie zszyje, to może być ciaśniej. A jeśli nie było nacięcia to już klapa
Brak nacięcia nie ma nic do rzeczy. Wcale nie oznacza, że po będzie luźniej. I odwrotnie, to, że któraś była nacięta, nie oznacza, że na pewno wróci do swojego poprzedniego rozmiaru.
Teo miałam się pochwalić jak przeżyłam połknięcie Prenatalu No przeżyłam, nawet łatwo poszło i nie czuję niesmaku w ustach (na razie)
Czy to Mega zmęczenie i znużenie minie i kiedy????
Jeheira a teraz jak sypiasz?
Nie narzekam Wojtek zasypia ostatnio wieczorem koło 20. Potem pobudka koło 1, Wojtek dość szybko się najada(nawet ja się nie rozbudzam za bardzo) A potem różnie, ale generalnie od 3-4 pobudki co 2 godziny... Da się przeżyć
Właśnie odebrałam wanienkę, ludzie oddali za free (jeszcze można spotkać się dobrych ludzi)
kupisz lepszy wozek,
jesli masz spoko sasiedztwo to mozesz przeciez stelaz dopinac na klodke rowerowa na parterze czy polpietrze a do domu z gondola wracac :)
ja sobie nie wyobrazam nie chodzic na spacery, jestem z tych hardcorowcow co to z parasolka w deszcz z wozkiem smigala chociaz na chwile a zima przy 20stopniowym mrozie (ale to juz najczesicej musialam zeby starsza odebrac z przedszkola).