Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przecież takie Maleństwo nie wie czy jest na balkonie czy na chodniku, grunt żeby powietrza zażywało
Hehehehe... A to przed Tobą bo Wojtuś akurat na chodniku chętnie zażywa powietrze;) A przy oknie czy na balkonie to niekoniecznie Nie ma to jak trochę wytrzęsione dziecko podczas spaceru-śpi rewelacyjnie
a wloski to i tak trzeba czyms myc bo oilatum za tluste...
TEO - nie martw się jakoś da się radę z tymi wózkami :-) mnie też przeraża wyprawa moją podwójną bryką i dwoma berbeciami :-) ale jeśli inne mamy sobie dały radęto ja mam sobie nie dać ? ;-)
Ja się cieszę, że mieszkam na parterze... z wózkiem problemu mieć nie będę...
Teorka czemu nikt nie przewidzi ile potrwa? są tacy ktorzy zaczynaja w marcu a na Boze Narodzenie mieszkaja, my zaczelismy ok 2tyg temu a liczymy ze za rok o tej porze bedziemy juz na swoim
no to faktycnzie jak macie przeboje z dzialka to niewiadomo kiedy bedzie start. przepisanie to jeszcze pikus ale zalatwienie wsyzstkich przylaczy i pozwolenia na budowe to juz troche lubi potrwac. ogolnie u nas w kraju papierologia wykonczyc potrafi
jesli ktos nie ma windy a mieszka wysoko to dobrze jak przy zakupie wózka sprawdzi wage :)
Mówiła też, że jeżeli się decydujemy na jakieś kosmetyki, to od razu na całą serię, żeby było wiadomo, co ewentualnie uczula,
Wczoraj w SR neontolog polecała właśnie oilaty i nic więcej. Na pupę jak zacznie się coś dziać.
no widzisz - Wam tak wczoraj polecała, Jogna ostatnio pisała, że im położna nie polecała Olilatum na sam początek, Agi s pisze to samo i teraz wychodzi na to, że co miasto, co szpital i co położna to inne rzeczy poleca
Na początek będę korzystać z próbek, a potem to na co młoda dobrze zareaguje i portfel pozwoli.
Teorko bo to nie znosi sie wozka tylko nim delikatnie zjezdza ;) chicco moze jest lekkim ale szalenie twardym wozkiem, jak bys wybrala wozek na paskach to spokojnie da rade zjechac jedna reka, z wciagnieciem to juz dwoma trzeba ;)
u mnie na odziale to wrecz mowili zeby nie myc czesciej niz co drugi dzien a najlepiej co 3 dni a tylko tylek gazikami z woda przemywac
to też pomysł jest taki że najpierw można znieść stelaż i szybciutko wrócić po maleństwo przygotowane w gondoli.
a płyn do płukania jest konieczny ?czy sam proszek wystarczy ?