Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no jakiegos speeda mam dzisiaj

Ale dyskusja się wywiązała na temat tych ciąż
Niestety tu w UK nie skupiają się na badaniu płci i jak im się uda to powiedzą, ale jeśli np. dziecko się odwróci to dupa blada - nie zrobią kolejnego usg i trzeba żyć w nieświadomości
Zawsze mozesz napisac do Onetu i Discovery, ze bezczelnie scieme szerza

po drugie w trakcie codzienniego chodzenia itp tym bardziej na tym sie nie skupiasz.. u mnie na poczatku bylo własnie tak jak mówisz, po klika ruchów na dzień, dopiero jak Franio urósł to zaczęły się szalenstwa 
No to jak, od razu dzieciaczki waliły Wam cały dzień czy też tak niemrawo?;)

]
Dodam, ze kierowala sie tylko ogolnym obrazem dziecka na usg... Czy wasi lekarze sprawdzaja co wizyte bicie serca?

ewidentnie moje się budzi, jak się kładę na lewym boku i odpoczywam

Czy wasi lekarze sprawdzaja co wizyte bicie serca?
Co do 3/4d (nie wiem, jaka jest róznica), to chętnie buźkę na monitorze zobaczę, nie powiem;)

A ja mam pytanie z innej beczki - pytanie o śluz... Macie czasem taki śluz galaretowaty, w sporych kawałkach, wielkości powiedzmy paznokcia u małego palca?

I jeszcze jedno pytanie - prosze nie myslcie ze jakas glupia jestem ale to moja pierwsza ciaza i nie wiem jak wygladaja badania w Polsce. Czy lekarz sprawdzal i ogladal wam szyjke macicy? Bo ja nie mialam zadnego badania ginekologicznego i z tego co wiem chyba miec nie bede
Na szczęście miałam oszczędzone badanie palcami bo do przyjemnych ono nie należy...

ja mam zdjęcie buziaka hani z 36 lub 37 tygodnia. Po urodzeniu wyglądała identycznie- taki mały, gruby niedźwiadek z zadartym noskiem :)

] albo jakieś noski duże a po porodzie się okazuje, że i usteczka "normalne" i noski też

mój mąż [wielki fan zespołu Prodigy od x lat] zakupił ostatnio ich najnowszy album z koncertem na DVD live i puszcza mi go średnio co 2 dzień na kinie domowym.........
ja trawię jedynie 2 czy 3 piosenki - w tym Voodoo People

] a ja wtedy idę na zakupy albo spacer i że tak powiem wilk syty i owca cała 

No właśnie, ciężko to ocenić.

???