Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czy to normlane żeby na tym etapei co mój 28tc, były jeszcze (albo już) ból takie same jak prze miesiączką?!
Tak, tak, bez recepty.
czy to normlane żeby na tym etapei co mój 28tc, były jeszcze (albo już) ból takie same jak prze miesiączką?!
myślicie, że jest sens oddać krew także na podst. morfologię i sprawdzić, czy po 3 tygodniach zażywania żelaza się wyniki krwi poprawiły ?
Teo co do testu na glukoze, to wczoraj polozna na SR powiedziała, że dobrze tez unikac słodkiego dzień przed testem, a juz zwalszcza wieczorem, żeby zadnych batoników nie wcinać, bo to może dac potem fałszywy wynik. Taka rada, dla mnie juz na nia za óxno bo juz po teście
No wiesz własnie, jakby to było raz na jakiś czas to spoko, ale ja te bóle miewam codziennie.. no ale to tylko lekarz może sprwdzić co tam sie w środku dzieje..
Ja bym tak zrobiła. U mnie morfologia kosztuje 6 zł, więc to nie wydatek a jak już będziesz na miejscu to można załatwić i glukozę i to. Niestety nie wiem czy 3 tyg. to wystarczy, żeby wynik był wiarygodny, ale 3 tyg. to nie jakoś bardzo mało więc jakby była poprawa to choć trochę powinno być to widoczne w wynikach.
Talka, dobrze Ci napisałam- znalazłam jeszcze opakowanie perfecty mama z poprzedniej ciąży: napisane jest, że również redukuje (spłyca, rozjaśnia) już istniejące.
A pamiętam, że nie był jakiś masakrycznie drogi, więc może spróbuj?
A znacie taki patent na używanie oliwki, że smaruje się nią mokre ciało bezpośrednio po kąpieli i potem dopiero się wyciera? Nie ma wtedy tej tłustej warstwy na skórze, a jest ona dobrze nawilżona.
W ogóle do kapieli tez lałam olwikę, dzieki temu skóra była naprawde mega nawilzona.