Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
*JUDYTKO* moja bratowa właśnie wczoraj urodziła pierwszego synka... po 21 godzinach! A moja mama twierdziła wcześniej, że ja rodziłam długo - w książeczce wpisali 10 godzin - nie wiem dlaczego, bo odkąd odeszły mi wody minęło 14 godzin... Papierkologia kiepska w szpitalu :-p
Albo jest to strona z 12 tc , albo jakoś ostatnie strony
A przy tak dużym wzroście wagi Twój gin Ci nie sugerował/sama nie myślałaś, o wizycie u dietetyka? Być może nieświadomie popełniasz jakieś błędy, które dają taki efekt?
Teorka,nie wiem jak to opisać. Siedziałam i czułam takie gilgotki na środku brzucha,albo jak napisała Trisha takie rybki jakby pływały , ale zgadzam się że jeszcze za wcześnie. Widocznie coś sobie ubzdurałam.
Mam takie pytanie.Słyszałam,że w ciągu całej ciąży należy/można wykonać 3 badania usg. To prawda? Ja pierwsze miałam w 7tc, i tak się zastanawiam kiedy jest dobry moment na to kolejne ?
a prywatnie to zazwyczaj robią na każdej wizycie
genetyczne, połówkowe
Mam nadzieję ,że z dzieckiem wszystko dobrze,jakieś wyrzuty mnie złapały..
No właśnie,bo u mnie jest tak,że oprócz za wizytę (80zł) dopłacam również 120zł za usg..
Właśnie z ciekawości przeglądałam ile wynosi w Warszawie koszt usg genetycznego.