Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/porwalismy-wlasne-dziecko,1,4790060,kiosk-wiadomosc.html
Dziewczyny - ostatnio któraś pisała o kolorze wypróżnienia po żelazie.... i tak się zastanawiam, od 2 tygodni biorę Prenatal - tam co prawda żelaza nie ma aż tyle, co w tabletkach typowych z żelazem na pewno, ale odkąd zaczęłam je brać, to moje wypróżnienia zmieniły kolor na ciemnobrązowy/czarny moja mama mówi, że to może być od tego żelaza... jak myślicie?
ja Wam zapomniałąm napisać, że mi się 1 dnia 19tc zaczęła ruszać i w ciągu dosłowne kilku dni sie tak rozbrykała,że mąż poczuł:)
u mnie takie kłucia były przy otwierającej się szyjce
Dzięki za informację. Właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia i przy okazji zapytałam o to kłucie. Powiedziała, że to mogą już być ćwiczenia przedporodowe.
Ale szyjkę za tydzień na wizycie i tak będę mieć sprawdzaną więc zobaczymy.
tu nie ale regularnie ją widuję na wątku tarczycowym....
chyba się na nas obraziła....
A ja troszkę tak, bo poza głaskaniem i chwaleniem trzeba też umieć przyjąć krytykę.
w zasadzie masz rację od 26 tc do 32 tc przybierałam najwięcej
Tego ci życzę bo wiem jak to jest dołujące jak waga galopuje z dnia na dzień
Ja i rok temu i teraz mocno się pilnuję. Tzn mocno uważam na to co jem, żeby dieta była zdrowa, dostarczała wszystkiego co trzeba i mi i maluszkowi, unikam słodyczy i kalorycznych potraw,
mi 27-32tc po 0,5 kg na tydzień przybywało...
Ale powiem Wam, że nie przytyć nic do 20 tc to jakaś sztuka jak dla mnie, na serio.
Ale jak dla mnie najważniejsze jest to czy uda się pozbyć tych kg po porodzie jeśli tak to super
I nie widzę wtedy problemu, troszkę gorzej jak z ich zrzuceniem jest jednak problem