Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A u Twojej przyjaciolki dobrze sie wszystko skonczylo i bez komplikacji? I chcialam Cie jeszcze zapytac, dlaczego sie boisz CC? Wiem, ze SN dla dzidzi najlepszy, ale przy niektorych trudnych sn dziecko jest bardziej zmeczone niz po Cc.
Talinka co się odwlecze to... za 4 tyg już na pewno będzie wiadomo ;)
bo jesli okaże się, że łożysko urodzi się niekompletne, to taką wymęczoną jeszcze dodatkowo mnie potną
Ta SR jest w szpitalu? Czy szpital ma tytuł przyjaznego dziecku? Co się porobiło... Spotkanie powinno być raczej z doradcą laktacyjnym na temat karmienia piersią.
Ważne, że wszystko jest OK!!
mam zrobić morfologię, mocz, WR i HBS
Jak się następnym razem znowu zakryje albo obróci, to pewnie będzie dziewczynka, bo chłopaki lubią pokazać, co im bozia dała
o rany, *Anetka*, to rzeczywiście byłoby nie fajnie. ale może nie myśl o tym teraz, bo rzeczywiście się nakręcisz, tylko zdaj się na zaufanego lekarza. Myślę, ż ena brak pokarmu po CC medycyna ma już swoje sposoby - poza tym, jeśli CC zrobią jak się zacznie akcja porodowa, to nic sie nie bój, sygnał do mleczarni pójdzie ;P (ja sie obawiam, ż ejak mnie potną przed czasem z powodu łożyska przodującego, to dopiero zero hormonów będzie...:/)
Kate czyli to jednak na zdjęciu nóżka wystawała i dziecina już ułożona jak trzeba
jak dziś miał czkawke to czułam ją na samym dole więc tam gdzie główkę ma