Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Słuchaj, gina nie ma co mylić, bo to nie jest łatwe - nie zawsze dziecko się tak ułoży, by ocenić bez dwóch zdań.
A dziewczynki sa super. Mój mąż sam w końcu uznał, że w sumie synek - duma tatusia, ale dziewczynki sa bardziej słodziutkie. Tatusiowie potem są w córeczkach zakochani.
I juz sporawy!, Na suwaczku napisane ze 500-700g a twoje juz 1kg!
W 15tc to już nie tak wcześnie-szczególnie jeśli dobry sprzęt. Moja ginka (nie jest specjalistką od USG) w ciąży z córką robiąc mi USG na średnim sprzęcie (IP szpitala) jakoś w 16tc i już widziała dziewczynkę. Teraz lekarz (ale fakt-dobry spec od USG) bez problemu określił płeć w 13tc.
Ale wiadomo- pomyłki się zdarzają
któraś tu ostatnio z listy tak miała, że całą ciąże mówili że dziewczynka a urodziła chłopaka
i tą dziewczynkę jej chyba z 4 czy 5 razy lekarz potwierdził....
na tych suwaczkach chyba jakoś dziwnie to piszą bo większość dzieci w 26 t.c waży około 1 kg a nie 500- 700 gr jak podaje suwak
Fajnie wiedzieć, że jest takie podobieństwo w prawie tych samych terminach. U mnie to był dokładnie 21t6d.
i trzymam kciuki za położenie główką w dół
jak wychodze z pracy to jestem wykonczona i mnie brzuch strasznie boli
Leżąc na fotelu zbadał mi brzuch i stwierdził, że jednak się napina tak nie fajnie, a że czasem mam też te bóle takie jak na @ to dał mi do zażywania Duphaston 2x1.