Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w tygrysku 100cm kosztuje 15zł, więc ta 84cm jest tańsza.
szkoda, że body z krótkim rękawem kupiła...
wiecie co, ja ze skarpetkami to w ogóle czekam, bo dużo ludzi przynosi je w prezencie przed. zawsze można potem dokupić.
Brzuch mam cały czas nisko i aktualnie powinnam go mieć pod piersiami, a jest kilka cm niżej.
Jeśli chodzi o pieluchy tetrowe to w sklepach sa po 3,4; 3,5zł/szt ale trzeba uważać na jakość.Niektóre napewno nie przetrwają nawet 1 prania bo sa takie liche, lepsze te grubsze.
co do czapeczek ...............uważałabym by nie miały szwu z tyłu głowy dziecka tak na środku bo napewno się przy leżeniu odbije na główce maleństwa)
Teo, ja miałam wcześniaczka (czyt. dziecko mające problemy z utrzymaniem temperatury). Czapeczkę chciałam zakładać po kąpieli, jak miała mokre włoski- nawet wtedy się nie dało. Więc moja była kompletnie bezczapeczkowa, zakładałam tylko na dwór. I żyje, ma się nieźle, raz tylko była przeziębiona jak eM nas obie pozarażał
Jak dla mnie dzieciowe rzeczy w Lidlu są lepszej jakości niż te z 5-10-15- bawełniane bodziaki z 5-10-15 rozciągają się, tracą kształt, kolor się spiera.