Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Poza tym wizyty na położnictwie są u nas zabronione. Mamy jak chcą się z kimś widzieć wychodzą do specjalnej sali dla gości, żeby nie przeszkadzać innym mamom.
ja to bym chyba jednak nasłała męża na położne czy lekarza i zgłosiła, że tak byś nie moze. Nie kumam, jak można takie pielgrzymki urządzać. W każdym razie chyba bym nie wytrzymała i cos tym ludziom powiedziała na ten temat.
A przy tej pogodzie to nawet na spacery nie mogę wychodzić czy na balkon chociażby bo mnie ten upał zabija!
No ja juz watrobę, trzustke i te inne wnętrzności mam chyba na wysokości szyi!!heheh, powiem Ci, że odnoszę podobne wrażenie. Zaczęłam się nawet zastanawiać, czy pierwszy raz nie puszczę pawia właśnie w 3 trymestrze
Zaczęłam się nawet zastanawiać, czy pierwszy raz nie puszczę pawia właśnie w 3 trymestrze
Pogadaj z nią może tak jak baba z babą, coby fikołka zechciała zrobić jak najszybciej
polozna mi radzila, zeby siedziec np przy stole z nogami lekko rozlozonymi;P
oszzz Ty
Teo,moje bliźniaki były w 30. tyg ułozone główkowo.
W 34 tyg robiłam kolejne usg - i co? Wojtuś fiknął na ułożenie pośladkowe a Natalia na poprzeczne Kiedy one to zrobiły - nie mam pojęcia
Cudo ale nie dałabym tyle Masz jeszcze takie pięknoty w zanadrzu?
Wiecie co? Poprasowaam większość ciuchów i jestem przerazona iloscią bodziaków!! Ile powinno się optymalnie mieć (tak, żeby było co załozyc ale też, zeby było to KIEDY założyć)
kiedyś policzyłam te co mamy [od 0 do 3 mscy] to wyszło ponad 40 sztuk i myślę, że to ZDECYDOWANIE za dużo...