Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Annalena,czyli mówisz,że nie ma się czym martwić jeszcze.
Mi odkąd gin powiedział,że dziecko pośladkowo na usg było to już sobie wmówiłam,że tak pewno zostanie.No,ale zobaczymy.. A możliwe to jest żeby tak rączkami "kopała" czy to tylko i wyłącznie nóżki ? Ostatnio coś tam czytałam,ale nie chce pisać głupot,bo pewnie przekręcę coś jeszcze z dziesięć razy.
To ja wczoraj położyłam się dosłownie na kilka minut na brzuch. I czuję .. pierwszy kopniak delikatny(jakby ostrzegawczy),a drugi już taki,że się zerwałam i znów wróciłam do pozycji bocznej.
Waży 673g i ma długaśne nogi po tatusiu bo po z wymiarowaniu dały pani doktor 25tc a brzuś i główka 23tc2d
Teorka jakbyś miała tak mało miejsca do dyspozycji, też byś tak kopała
hmm to bedą inne dylematy jak odrabianie lekcji, zawożenie na kółka czy języki, przedszkola itd itp a im większa różnica między dzieciakami tym inaczej. Bo niby starsze pomoże ale tak naprawdę włącza sie między dzieciakami "różnica pokoleń" A z trzecim poczekamy kilka lat, żeby uniknąć pewnych dylematów
przepraszam napisałam z rozpędu Nie, napisałam "jak miała niecałe 6 jadła to co my i razem z nami". 6, nie 4. Różnica.
a co zrobić jak 5tka sie pakuje do naszego łóżka? No dobra 4rka bo Nat sam jeszcze nie dojdzie w nocy ale owszem rodzeństwo go rano bierze a co zrobic jak sie ma 2ke i oba dzieciaki chca spac z rodzicami?
Jaheira a podasz jakis przyklad tego tresowania (kogos kto tak robi)? widze, ze niektore lubia szukac dziury w calym i lapac za slowka niestety...
a ja w sumie jakiś kopniaków nie czuję...może ja jakaś gruboskórna jestem albo co :-P
a wiem że kręcą się zdrowo w środku :-)
haha nie nie śpimy! Jestem wyrodną matka która wygania dzieci spać do ich własnych łóżek. Ale codziennie rano (chyba że mocno zaśpimy) Kuba Gabi Weronika i Antosia przychodza do nas do łóżka sie pokokosić a czasami Kuba bierze Nata jeszcze :) Agunia spicie w 6tke w jednym lozku? podziwiam...
--
Tresura dla mnie jest wtykanie smoka za kazdym razem kiedy dziecko zaplacze, to zwykle zamykanie mu buzi, lub zostawienie dziecka samemu sobie zeby sie histerycznie rozwylo (nie mowie o dziecku ktore ma pare lat i probuje wymusic pewne rzeczy).