Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Spięty brzuch to jedno, a skurcze to drugie. Taki wątpliwy urok końcówki ciąży...
Niestety było mi dane doświadczyć i jednego i drugiego i obu tych rzeczy tak samo nie lubię
Jak mawia eM- kilka miesięcy to i z jeżem w betoniarce idzie wytrzymać.
Mężuś ciągle nie może zapamiętać, że ma dotykać tylko po bokach, więc po "łapach" często dostaje.
ja biorę od miesiąca i nic
a co konkretnie łykasz?
coś słyszałam że zależy z czym jest połączone to się może lepiej wchłaniac lub nie...
Ja miałam groszowy odpowiednik Purelanu-
SORBIFER DURULES
jak mnie poprosił o "seans" z córką to mu powiedziałam, że nie ma bo potem on się furać nie chce
TEORKA: nosz kurde co to ma być, żeby się babie chciało a facet wymiękał ?
to ja nie wiem ja chyba ich nie miałam jeszcze...
albo nie wiem w ogole jak je się odczuwa...
Asiu niech bierze, póki może. Później będzie za późno Później to Mateo będzie chciał, a Ty nie będziesz mogła
Ojjjj cos dzisiaj z tego będzie jak strzeliłaś takiego focha, mąż przyjdzie skruszony :D:D:D:D:D
Teo, jak brzuch się spina i puszcza, to przestaję czuć dyskomfort, a po takim byczym skurczu (bolesnym z resztą) nadal przez jakiś czas mam ból podbrzusza - jakby ze zmęczenia.. Pewnie każda z nas czuje to nieco inaczej. Czytałam, że niektóre dziewczyny nie czują tych skurczy, choć je mają.
dopiero z dupskiem usiadłam, od rana pranie, sprzątanie, układanie, zamiatanie, spacer z psem i ogarnianie z grubsza chałupy po remoncie …
TEORKA u mnie brzuch się spinał od połowy ciąży i skurczy poza tym właściwie nie miałam. Im dalej, tym dłużej się spinał. Przed samym porodem (dzień,dwa) spinał się bardzo często - co 5-6 minut, ale na krótko: na 1-2 minuty. Wody odeszły i pojechałam do szpitala z prawie zerowym rozwarciem i szyją twardą i na 4 cm... Na szczęście lekarze mają sposoby na zmiękczenie szyi :)