Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a z tym lewym bokiem to faktycznie coś jest chyba

Sraty pierdaty... Oczywiście Wojtuś jest zaprzeczeniem tej teorii

mi na usg w czwartek, leżąc na wznak zrobiło się słabo..

jakbym pod sweterkiem miała jakiegoś narwanego chomika
A powiedzcie mi dziewczyny ile tabletke No-Spy można wziąc na dzień?

Dzięki raz jeszcze za radę, bo w sumie nie sądziłam że może być aż tak źle z tymi skurczami..

I mam nadzieję,że nie gniewasz się za trochę ostrawy ton mojej poprzedniej wypowiedzi
, jak pisałam, jakoś tak nie pomyślałam że te skurcze aż tak mogą źle wpłynąć na tą szyjkę, zwłaszcza że dzięcie moje sie normlanie wierciło jak co dnia więc tym sobie tłumaczyłam że musi być dobrze.. Pewnie gdybym się tu nie spytała to zażyłabym jeszcze jedna NoSpę, leżała dalej i czekała na wizytę w czwartek..
Uważaj na siebie, to już długo nie potrwa. Miałaś szczęście, że trafiłaś na swojego gina, bo inny pewnie nie znając sytuacji położyłby Cie na kilka dni do szpitala. Nic to, ważne, że Mały jeszcze trochę posiedzi w brzuchu
Zbadał szyjkę, no i się skróciła, teraz ma 1cm..
młody pobił rekord siostry, siedzi już w brzuchu dwa dni dłużej
Lubimy chodzić na transmisje oper z MET do naszego regionalnego kina i przyszedł czas kupić sobie karnet, karnety są na pół roku i sama nie wiem czy powinnam sobie go kupić? Pierwsze przedstawienie jest 15 października (będę w 14 tygodniu), potem co miesiąc... i boję się trochę jak dzieciaczek zareaguje. Wiem że w ciąży wskazane jest słuchanie muzyki klasycznej, ale opera to co innego niż słuchanie muzyki... Jak dzieciakowi potem się sopranistka nie spodoba i urządzi mi awanturę w brzuchu to będę musiała wyjść chyba, bo inaczej się nie da... No i nie wiem co zrobić kupować i ewentualnie stracić kasę czy sobie darować i żałować potem, że nie poszłam?