Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas pępkowe już zaplanowane, ze będzie w domu, ale wierzę w to że będzie kulturalnie Chociaż.... chyba wolę tego nie widzieć, hehe
mój mąż już też zaopatrzony w alkoholi to w ogromne ilościno ale na pępkówce pewnie będzie ponad 20 chłopa więc tego nie wiem jak się to skończy [najbardziej się o nasze mieszkanie boję ] , gdyż mój małżonek w tą sobotę postanowił pić po raz ostatni w razie gdyby się zaczęło wcześniej albo coś...a on KONIECZNIE chce rodzić ze mną więc nie może ryzykować bo jak zacznę rodzić w sobotę a on będzie cyknięty to go raczej na salę nie wpuszczą więc po miesiącu nie picia może być różniechociaż on głowę ma mega mocną to może da radę
Moj maz jak urodzilam Emilie zaprosil pieciu kumpli na pepkowe.Okazalo sie,ze tak sie nawalili,ze ktory zasnal tego pomalowali moimi kosmetykami.Najlepsze w tym wszystkim bylo to,ze kazdy po koleji usnal.Ja zobaczylam mojego meza jal przyszedl z kolega na drugi dzien do szpitala myslalam ze skonam ze smiechu.Jeden oczy zle zmyte po tuszu a drugi pazury czerwone po zmywaczu heheheheh w szoku bylam a najgorszy byl moment kiedy zobaczylam swoje kosmetyki po powrocie....kredki do oczu polamane,ehh te chlopy jak odbija to po calosci hehe.
mi się wydaje że jak u mnie młode się urodzą to chyba jakieś spotkania i odwiedziny będa ostatnią rzeczą na jaką będę miała ochotę :-(
mi się wydaje że jak u mnie młode się urodzą to chyba jakieś spotkania i odwiedziny będa ostatnią rzeczą na jaką będę miała ochotę :-(
--
a z drugiej strony nie pojmują czym się kierują Ci odwiedzający...
A wracając do wątku dzieci i natrętnych gości, to co mnie wkurza maksymalnie to sytuacje kiedy ludzie zaczynają całować takiego maluszka i nie mam na myśli rączek tylko buźki, główki-WTF??!!
i jeszcze jakaś upudrowana ciotka pachnąca panią Walewską...