Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
katarzynah1987: badań poziomu glukozy wyszło 83mg/dl przy normie 65 - 110
ale to badanie z krwi no nie???
mi też mówiła ostatnio 12 września że by to przepisała(o wcześniejszym zapomniała) ale właśnie mówiła że na to już za póżno bo praktycznie trzeba je odstawiać a nie dopiero zapisywać ...
Aaa i w ogóle z dzisiejszego USG termin porodu nagle się przesunał na 6.10!!!
No przeca ja osiwieję!!
dziewczyny a ja jade zaraz po wyniki z prenatalnego z krwi...trzese sie cala siekawe co mi dzis dopowiedza....normalnie sily mi brak do zycia...jak wroce dam znac oczywiscie
TEO - Ty teraz grzecznie leż i wypoczywaj :-)
Jejku jak ja będę na tym etapie co Ty, to normalnie już mogę urodzić lub być po porodzie :-)
TEO bunkrować się mogą, ale jak doktorek wyznaczy termin CC to nie ma opcji na ich bunkrowanie się :-) tylko do matki , do cyca mają wychodzić :-)
Ja chcę dotrwać do skończonego 37tc ...
nam się marzy syneczek. Byłoby cudnie... Ale jak będzie córunia będzie równie cudnie. Grunt, żeby maluch był zdrowy.
Do dzidzi zwracam się jakby to był synek. Zobaczymy co się okaże za jakiś czas. Może w połowie października będzie już wiadomo? Akurat na połowę października mam kolejne USG
Jak widać nadal jestem w dwupaku, co mnie dziwi, bo rokowania były na szybszy poród.
TEO pocieszę Cię może,mi szyjka skróciła się w 34 tyg,do dziś nie urodziłam,a brałam tylko nospę i luteinę. Jak widać nadal jestem w dwupaku, co mnie dziwi, bo rokowania były na szybszy poród.
No mi już dziś na USG było mega cięzko, a trwało może 10min..
A KTG miałam aż 45min!!
a na fotel ginekologiczny [pobierał mi wymaz] to mnie gin musiał wciągać i pchać bo kurna wyleźć nie mogłam..
I w ogóle- jak Was tu tak podczytuję, to aż mi się oczy ze zdziwienia szeroko otwierają
Nie wiem, czy mnie tak oszczędziło, ale do końca śmigałam jak łania (choć do łani daleko mi, oj, daleko)
katy - a teraz "wypychacie" już jakoś malego? tzn. masz już zdjęty nakaz leżenia?