Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja też zrobiłam raz u kogoś innego tak dla sprawdzenia ale wcale nie mówiłam o tym prowadzącemu bo i po co.
a wy w klinice nie macie bezpłatnych prenatalnych
[quote=katy222] Tamten miał lepszy sprzęt, dokładniejszy
ANETKA czyli Janek jednak a nie Tymek ?
Haha, powiem tak- na Tymka to mi on nie wyglądał
Teo, tak mi się przypomniało odnośnie miliona ciuszków, które masz - lepiej mieć milion, jak dziecko przesikuje pampki. Ja dzisiaj musiałam kilka ciuszków dokupić (głownie ze względu na rozmiar, bo 62 są stanowczo za duże ale i dlatego, że najzwyczajniej nie nadążają schnąć, także tego).
anetka a ja będe musiała umieć to dzielić na dwa, albo mieć 2x więcej czasu żeby tak patrzeć i patrzeć i patrzeć :-)
Joy - już tak się szykujemy że na początku śpimy z maluchami :D i widok na dwa łóżeczka :D
do bóli jak na @ doszedł zaj... ból krzyża normalnie płakać mi się chciało tak to strasznie bolało...
ANETKA zakochałam się w Waszym Jasiu
Hehe, no to może spikniemy go z Ninką?
A swoją drogą mam do Was pytanie, w zasadzie do dziewczyn, które zażywały Luteinę dopochwowo...ja cały czas ją biorę z przerwami, które sama sobie robię bo...no właśnie...nie mogę po niej wytrzymać. Teraz znowu jestem na Luteinie i po 3 dniach stosowania tak mnie piczka szczypie i boli, że masakra...też tak miałyście??? Jak sobie z tym problemem poradzić?