Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kurde zaraz się tak posypiecie, że ja do pierwszej trójki wskoczę
mój mąż się nie wysypiał bo nie spał tylko czuwał po tym jak mnie raz przez sen lekko w brzuch uderzył...
i od tej pory miał traumę i się bał i leżał zamiast spać
Teo, no kiedyś ten moment musi nastąpić
Jaheira - może TEO myśli że zaśnie i obudzi się z Ninką na rękach :-)
' Kurde, laski, mam od wczoraj sakramencki ból głowy. całą noc sie męczyłam, Malutka chyba też, bo sie wierciła boleśnie. Wypiłam herbatke z cytryną, miodem i sokiem z malin, bo myslałam, że to mnei przeziębienie bierze, ale żadnych innych objawów poza tym bólem nie mam.
Kurde, ale u Myszerej wczesnie jakoś, nie? na pasku jest, że 36t i kilka dni. się pospieszyło maleństwo :)))) Myszka, trzymamy kciuki!
pietrwszy raz Wam tu tak schizuje, ale się po prostu zaczynam bać. przez to moje łożysko NIC sie nie może zacząć dziać poza szpitalem, bo będzie nieciekawie.... Nie wierze, że to mowię, ale nie moge się doczekać jak mnie walną na tę patologię, mam nadzieję, że się uda od trazu po skończonym 34tc.
Powiesiłam dzisiaj pranie. I wyszło że lalkę Hani powiesiłam za włosy między gatkami a skarpetkami męskimi. Tak sobie pomyślałam od razu, co TEO na to? hehe
albo mąż mój jak ja się będę zwijać z bólu i nie w głowie będzie mi pisanie smsów
Pamiętam pierwszy poród. Niby właśnie sama mężowi kazałam rozesłać SMSy, bo sama z bólu łaziłam po ścianach, ale do dziś pamiętam, jak mnie wku... siedząc sobie wygodnie w fotelu i pykając na telefonie, jak ja nie wyrabiałam z bólu
A masz założony pessar/szew? Bo nas pessar trzymał
Dziewczyny, doradźcie, są jakieś przeciwwskazania do przeprowadzek z maleństwem? Lepiej zdecydować się na to przed porodem czy troszkę po jednak?
Teo- powtarzaj sobie, że nie możesz zabić męża, bo w końcu ktoś później musi nosić przez pół nocy małą ząbkującą francę, żebyś Ty mogła się wyspać
A tak na serio- ja nie zabiłam, Ty też nie zabijesz
bo jak mnie ostatnio tak mega @ brzuch bolał a do tego napierd.... krzyż to on mnie wkurw.... nic nie robiąc tylko stojąc koło mnie.....
nie odzywał się, nie dotykał tylko stał i patrzył przerażony
a ja miałam ochotę wziąć i go nożem przeorać hahahahahahha
No to wyobraź sobie jak się czuł Mateo.
Też bym nie wiedziała co robić, jak ulżyć itp?
A Ty jeszcze chcesz chłopa "przeorać"
no właśnie ja myślę, że Mateo już przyzwyczajony do fochów swej małżonki i wie czego może się spodziewać. No na pewno poród to będzie całkiem nowe doświadczenie dla was obojga, ale ja bym się raczej martwiła czy on to psychicznie wytrzyma, czy nie zemdleje z radości, bo on taki wrażliwiec jest. Myślę, że te kur*y które na niego polecą tak go nie wytrącą z równowagi jak widok wychodzącej Ninki, albo bólu Teo....
Dziewczyny, doradźcie, są jakieś przeciwwskazania do przeprowadzek z maleństwem? Lepiej zdecydować się na to przed porodem czy troszkę po jednak?
A po porodzie to najlepiej jakiś czas odczekać bo jednak takiego maluszka zaraz po narodzeniu nie ma co meczyć, a u mnie przeprowadzka jednak nie bedzie z bloku do bloku tylko do innego miasta..