Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ja naprawde juz nie wiem jak sie bardziej nie przemeczac. w pracy tylko siedzialam i segregowalam papierki
no to duuużo nadziei Wam dali
Dziewczyny...a z jakiego powodu w ciąży nie można pić kawy? Czy tylko dlatego, że podwyższa ciśnienie? Bo jeśli ktoś ma za niskie ciśnienie to może mógłby? Czy zupełnie nie można...tak jak alkoholu...bo ma jakiś tam składnik?
[quote=Hussy] Najgorsze jest,że mam zagrożenie zakażeniem wątroby Jutro jadę do szpitala zakaznego i wszystko się okaże.. Po prostu łzy same
Myslałam że aptekach takie cuda mają, nie chce mi się teraz zielarskiego szuakć, chyba bede sie musiała obejsc bez herbatki
także jak dla mnie to jedna wielka ściema i dziecko wyjdzie wtedy, kiedy wyjdzie i nic go nie przyspieszy
ze mną było bardzo podobnie za pierwszym razem tak chciałam już urodzić, że być może zbyt się wymęczyłam i później siły brakło na poród... to też tym razem czekam spokojnie i cierpliwie, jak hormony dojdą do siebie to na pewno mała zasygnalizuje ze pora wychodzić
gdy minal termin porodu :):)
natury nie oszukasz :P:P
Jak pójdzie w ślady swojego kolegi Krzysia, to zostaje Ci jedynie 7 dni leniuchowania