Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Night jak tam po KTG?

] a jak już jej się udało to trzy razy mnie podpinała bo co podpięła to Ninka sruuu uciekała [miałam wrażenie, że mi przez skórę wyskoczy] i serduszka słychać nie było 

Ninka dawała w dupę bo najpierw pani przez 10 minut nie mogła serca zlokalizować
niestety nie mam bezprzewodowego netu to pewnie jutro rano ostatni raz przed porodem się odezwę
zamkną mnie w tym szpitalu i ciekawe na jak długo... hmmmm mam nadzieję że jak w weekend mój lekarz będzie miał dyżur to coś wymyślimy, bo ile można czekać 

niestety nie mam bezprzewodowego netu

bo narazie to wybiera się "jak sojka za morze"

Hehe Teo to jednak się potwierdza, że z Ninki to niezła psotnica będzie. Jeszcze na świat nie wyszła, a już co po niektórych wyprowadza z równowagi!!! i to mi się podoba, ma własne zdanie

] a on zaspany nie wiedział o co mi chodzi i jak udało mi się przez łzy powiedzieć to sie zaczął śmiać i śmiał się chyba z 5 minut aż mi się udzieliło i potem oboje się z tego śmialiśmy 

chyba że mąż mi na chwilkę pożyczy laptopa firmowego i coś napiszę, bo tylko tam mamy net bezprzewodowy. Mam tylko nadzieję ze małej nie ze chce się tam siedzieć jeszcze przez 2 tygodnie bo i o takich przypadkach słyszałam 

Wiem, ale tam jest przykład dziecka z czerwca
Z racji tego, że ulga obowiązuje za miesiąc, w którym dziecko przyszło na świat, więc gdy ur. się nawet 31 stycznia, to ulga przysługuje za styczeń cały czyli w kwocie 92.67zł. Jak sama napisałaś to jest przykład, owszem, więc łatwo jest się tym przykładem zasugerować biorąc pod uwagę inny miesiąc. 
no tak, ale pit jest za rok poprzedni, co nie?
)Mozna składac. Dostaniesz proporcjonalnie- czyli za tydzien. Czyli moze ze 20 zł
za cały?o.
miała 3,900 i 59 cm. a do terminu doczekałam więc niedługo się okaże ile urosła ;) będziesz miała punkt odniesienia

Ja mam wrażenie, że ja cały czas stoję w miejscu... i się nie przesuwam w tej tabelce...
już od dłuższego czasu jestem liderem 

TEORKO Iwcia 1 to właśnie ja termin ma na 17 pażdziernika jestem na forum prawie codziennie i czytam ale mało się udzielam ostatnio bo nie chce mi sie pisać.Też z niecierpliwośćia czekam na mojego synka i powiem wam żę juz bym chciała być po wszystkim, jak to fajnie że myszerej już ma niunia przy sobie.

O, Katy to prosze, wzorowo odbiła karte na zakładzie
Magdalena: tez miałam takie wrażenie u siebie, a teraz jestem w pierwszej 10. i już jestem zdygana:))))