Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zauważyłam jedno: w tym okresie potrzebuję na prawdę mnóstwo czułości i uwagi.
Podobno nawet gdyby ubytek był, jest bardzo niewielki, ma go wiele rodzących się dzieci, o czym rodzice nie zdają sobie sprawy. Większość z takimi dziurkami żyje, chyba że się powiększą… czasem te większe mogą powodować dyskomfort w wysiłku fizycznym, wtedy są operowane…
a my dzis spalismy razem i sie znowu nie wyspałam :(
Myszka, a czemu piszesz, żeby sie nie cieszyć zawczasu na CC - w sensie o to Ci chodzi, że i tak musiałas sie w bólach męczyć, tak?
Ja miałam już skurcze prawie bez przerw. Nie będę Was oszukiwać, bolało jak skurwysyn (przepraszam). Nigdy nie zapomnę jaka to była ulga jak dostałam znieczulenie.
aaaaaa i jeszcze czuje co chwilkę kłucie w pochwie... może szyjka się skraca
--
Już kiedyś dawno to wklejałam, ale wkleję znowu - a nuż się któraś zdecyduje
Schodzenie po schodach jest bardziej intensywnym, ale zwykle skutecznym sposobem stymulacji (również indukcji porodu): windą w górę, na nogach w dół. Z moich doświadczeń wynika, że zdecydowanie nie należy przekroczyć liczby 8 x 8, tzn. ośmiokrotnego pokonania ośmiu pięter za jednym razem. Oczywiście można mniej, stosownie do własnych możliwości. Nie radzę robić tego w domu bez windy. Lepiej pojechać (lub przejść się) do bloku z windą. To z książki Ireny Chołuj pt. "Urodzić razem i naturalnie". Ja swojego czasu się nie zdecydowałam