Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
TEORKA: ja takie kłucia mam od 2, 3 tygodni od dwóch dni dużo silniejsze ale generalnie takie kłucia oznaczają tylko tyle, że się tam wszystko do porodu przygotowuje niekoniecznie jest to skracanie szyjki
morela1: wiem dlatego napisałam może
--
Talinka super wieści:)) dzielna bylas:)
Talinko - Co za wynik!!! super!!! a ten przyrost glukozy po 2h malutki
Dziewczyny, to co takie kłucie może oznaczać u mnie? Tzn. niekonkretnie u mnie ale ogólnie u kobietki na początku ciąży... Od czasu do czasu i u mnie pojawia się takie kłucie, niebolesne, pokłuje pokłuje i przestaje.
- gdzie kupić Teo-gatki i who the fuck is TEO???
Jestem baaaaardzo szczęśliwa,że mogłam wreszcie zobaczyć małą istotkę
- gdzie kupić Teo-gatki i who the fuck is TEO???
od godziny mam regularne twardnienie brzucha co 3 / 4 min z lekkim bólem jak na @...
co mam robić czekać bo to jeszcze nic czy jednak coś?
Oczywiście - jak to nasza kardiolog nazwała tu się zaszyje tam się zrobi dziurkę ;) Antosi serduszko daje sie we znaki przy zmęczeniu i wysiłku (po prostu szybciej sie męczy i spłyca się jej oddech) no i jest wrażliwsza na pogodę. Z tym że podkreślam u niej jest zespół wad nie tylko serca więc to troszkę inaczej a jednak nie jest źle :) aha i tez mozna operowac!
ale Magda trzepnięta w dekiel jesteś nieźle
TEORKA: ale Magda trzepnięta w dekiel jesteś nieźle
no wiesz, przyjmuję to jako komplement
Dziewczyny, ja znowu z pytaniem. Usg połówkowe robi się w 20 tyg, tak? Czy to ma znaczenie, czy to będzie 20t1d, czy 20t6d, czy starać się wycelować jakoś w środek?
drugie między 18. a 22
idę szukać moich Teo-gatek Tylko chciałam zauważyć, że Ty masz fajniejsze kolory
mój gin mówił, że zawsze robi po 20 tygodniu bo wcześniej to badanie może nie być tak dokładne jak powinno...