Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teo nie dziwie sie,ze Cie ruszylo, mnie tez by na maksa ruszylo, bo dziecko dzieckiem a roztspey rozstepami, szczegolnie jak wyleza na koncowce to dol(moge sobie wyobrazic albo i sie przekonam!) Niech maz zamowi,skoro taka dobra ta mustella to na bank cos pomoze, czas tez zrobi swoje
jejku wszystkie sie rozpakowuja; mojej kumpeli(nie ma jej na 28) odeszly wody o 3 w nocy, rano dostala skurczy-pojechala do szpitala 5cm rozwarcia:D czekam na info kiedy urodzi. jej pierwsze dziecko, termin miala na 10ego pazdziernika
Ja np bardzo pragnelam coreczki(bo synka juz mam) i wszyscy tez ze blabla bla najwznijesze ze zdrowe(oczywiscie ze tak!tymbradzije, ze pierwsze mialo problemy ze zdrowiem) ale do cholery nie zmienia to faktu,ze chcialam miec corke i juz!
mi się już teraz psuje... ledwo mogę z łóżka wstać (mamy dość niskie)
na kanapie muszę siedzieć wygięta do tyłu, bo inaczej macica wbija mi się w żołądek.... echhh no uroki ostatnich miesięcy
Teo ja też mam te skurcze każdej nocy jak ide siusiu albo ogólnie się wybudze itp.
Talka ja mam wrażenie że mi macica żołądek gardłem wypchnie :-)
W zasadzie TEO może jeszcze urodzisz przede mną, za dwa tyg Ninka spokojnie będzie mogła wyłazić, a ja cóż... skoro tak dobrze idzie mi czekanie, to se mogę jeszcze do 42 tyg poczekać ;)