Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teo nie dziwie sie,ze Cie ruszylo, mnie tez by na maksa ruszylo, bo dziecko dzieckiem a roztspey rozstepami, szczegolnie jak wyleza na koncowce to dol(moge sobie wyobrazic albo i sie przekonam!) Niech maz zamowi,skoro taka dobra ta mustella to na bank cos pomoze, czas tez zrobi swoje
jejku wszystkie sie rozpakowuja; mojej kumpeli(nie ma jej na 28) odeszly wody o 3 w nocy, rano dostala skurczy-pojechala do szpitala 5cm rozwarcia:D czekam na info kiedy urodzi. jej pierwsze dziecko, termin miala na 10ego pazdziernika
Ja np bardzo pragnelam coreczki(bo synka juz mam) i wszyscy tez ze blabla bla najwznijesze ze zdrowe(oczywiscie ze tak!tymbradzije, ze pierwsze mialo problemy ze zdrowiem) ale do cholery nie zmienia to faktu,ze chcialam miec corke i juz!
mi się już teraz psuje... ledwo mogę z łóżka wstać (mamy dość niskie)
na kanapie muszę siedzieć wygięta do tyłu, bo inaczej macica wbija mi się w żołądek.... echhh nouroki ostatnich miesięcy
Teo ja też mam te skurcze każdej nocy jak ide siusiu albo ogólnie się wybudze itp.
Talka ja mam wrażenie że mi macica żołądek gardłem wypchnie :-)
W zasadzie TEO może jeszcze urodzisz przede mną, za dwa tyg Ninka spokojnie będzie mogła wyłazić, a ja cóż... skoro tak dobrze idzie mi czekanie, to se mogę jeszcze do 42 tyg poczekać ;)