Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
TEO wiesz pewnie jak da się jak najdłużej przetrzymać to będzie lepiej ... więc jak będzie z szyjką i ze mną i dzieciakami wszystko ok to pewnie gin będzie chciał żebym wytrzymała do 38tc ...
ale Marezka kto jak kto - Ty na pewno dasz radę bo do tej pory radzisz sobie świetnie, nie narzekasz [tyle co ja na przykład hehehe] i w ogóle
ale orgazmu nie potrafię w ciąży osiągnąć, a mówią że on w tym stanie częściej występuje...
Wystarczy, że kilka dni z rzędu zapomnę pić tyle wody ile trzeba, zacznę podjadać niezdrowe rzeczy i o dziwnych porach i po paru dniach czuję się taka napchana jak balon, senna i niechęcona.
brzuch coraz większy, wieczorem ciąży jak cholera
za to dzis kazał mi się odwrócić, bo brzuch jest juz na tyle duży, że on cały czas widzi mała i się rozprasza a od tyłu to nawet nie widać że jestem w ciąży podobno...
a mi na fasolkę po bretońsku
ja wczoraj poryczałam się z bezsilności wieczorem...brzuch mi bardzo przeszkadza, nie wiem już jak się ułożyć do spania, w nocy co chwila się budze, zgaga mnie chce zabić i do tego dochodzi cholerna bezsenność (...) mówił gin na ostatniej wizycie że będąc w 27tc moge się czuć jak kobieta w ciaży z jednym maluszkiem 31tc - że miesiąc różnicy ...
dzisiaj ledwo na oczy widzę z niewyspania ...łeb pęka i znowu będę się dziś kręcić jak gówno w przeręblu
Mój znów zły
czy któraś bierze Fenoterol? a jeśli tak to w jakich dawkach i jak się czuje po nim? Bo mi wczoraj przepisał na twardnienie brzucha:/ ale szyjkę mam super zamknięta, twarda i w ogóle więc nie można by od nospy zacząć tylko od razu to?
a teraz?? w drugiej ciazy jakas MASAKRA!! a te bole miednicy,jakby dretwienie...szczegolnie w nocy to bol taki!!(nie mialam tego w 1 ciazy!)
Dziewczyny możę jakieś sposoby???/
Dziewczyny, a nie używacie soli morskiej w aerozolu do nosa na zapchany kinol?
[/
a to, że główka dalej nie w kanale to na USG widać czy podczas ręcznego badania ?