Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dlatego mi gin od razu Sorbifer zapisał bo sam mówił, że u jego pacjentek dużo lepiej się ten lek sprawdzał niż Tardyferon
A wiecie co mnie najbardziej zdziwiło? Ginka żelazo przepisała, a nie kazała robić żadnych badań na kolejną wizytę... nawet morfologii...
Szczegół, że zrobię sama dla siebie, bo chcę wiedzieć czy żelazo coś daje..
Piszesz Talinka, że dopiero zaczęłaś brać żelazo a więc po miesiącu mało prawdopodobne, żeby już się znacznie poprawiło.
Moje są w miarę (tzn byly :D) - 6 dni okolo, ale tylko dwa pierwsze to taka teksańska masakra piłą mechaniczną
co gorsze skurcze, które mnie nocami od trzech tygodni męczyły zniknęły w pizdu....
Jak nic, to oznaka zbliżającego się porodu. Mi zaniknęły na porodówce, ale jak się ponownie pojawiły to już nie puściły :)
Talinka - ja robiłam morfologię po miesiącu na następną wizytę od brania żelaza i wyniki mi wskoczyły z powrotem w normę a miałam podobne do Ciebie, więc myślę że jak będziesz z sensem ten Tardyferon łykać to Ci wystarczy i pomoże już po miesiącu...
a z tego co Wy piszecie to robicie dużo rzadziej
a w ogóle to mój gin chyba jakiś przewrażliwiony bo co miesiąc [max. półtorej] mi kazał robić krew i mocz..
a w ogóle to mój gin chyba jakiś przewrażliwiony bo co miesiąc [max. półtorej] mi kazał robić krew i mocz..
Laski a ten Aspargin to czasem nie bardziej na serce jest?
i normalnie jak tylko coś poczuje to licze na to że to już a tu dupa zbita ...
ale świra już mam niezłego ...
Mnie miało dziś nie być, ale R. w pracy siedzi, więc jestem :P
Tyle, że oglądam "Chirurgów", więc właściwie mnie nie ma