Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeOct 17th 2011
     permalink
    kurcze to te moje zgagi laskawe są jednak.... palic pali czasem, ale zasypiam normalnie
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    TALKA moje też takie były...
    zupełnie znośne
    aż do wczoraj.....

KASIA no wczoraj przeszło dopiero po 6 tabletkach Rennie...
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Na moje zgagi działa wolniuteńkie popijanie mleka. Poza tym staram się nie jeść późno, bo sensacje wówczas gwarantowane.
    Teo nie daj się!!!! Już tyyyyyle za Tobą, to co zostało jest niczym w porównaniu do czasu, który minął. Myśl o tym, że to lada moment się skończy i co najśmieszniejsze o wszystkim, co złe raz dwa zapomnisz :) Odeśpij nockę i humorek się poprawi :wink:
    --
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    TEO - wiem dokładnie o czym piszesz i jak to potrafi k...sko palić !
    I choćbym jadła suchy chleb i jadła wcześniej to i tak dupa z tego...mogę zażerać się nabiałem i i produktami które nie powinny powodować zgagi to i tak nic to nie da !
    żywy ogień...jakby ktoś od środka sobie mega wielkie ognisko rozpalił i jeszcze bezczelnie kiełbaski opiekał !!!
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    TEORKA: TALKA moje też takie były...

No coś Ty - przecież pisałaś już nie raz, że spać Ci nie dawała zgaga
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    mareza: jakby ktoś od środka sobie mega wielkie ognisko rozpalił i jeszcze bezczelnie kiełbaski opiekał !!!

nic tylko dzieciaki grilla rozpaliły na zamknięcie sezonu :devil::devil::devil:

a tak serio współczuję dziewczyny :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthoraneta01
     permalink
    Teo, współczuję, ja prawie w ogóle nie miałam zgagi ale za to inne różniaste "uroki" mnie dopadały. Oby to już ostatnia taka zgaga:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Talinka: No coś Ty - przecież pisałaś już nie raz, że spać Ci nie dawała zgaga

spać nie dawała w sensie, że mnie drażniła i ją czułam
    ale wczoraj wyłam z bólu i przy każdej cofce i mega paleniu miałam odruchy wymiotne i mną szarpało...
    więc dlatego napisałam, że tamte to były pikuś
    bo były....

mareza: jakby ktoś od środka sobie mega wielkie ognisko rozpalił i jeszcze bezczelnie kiełbaski opiekał !!!

o to to to to.....

aneta01: Oby to już ostatnia taka zgaga:wink:

oj pewnie nie ostatnia bo dzisiaj od rana czuję ją delikatnie więc pewnie wieczorem będzie powtórka z rozrywki :sad:

nana81: eo nie daj się!!!! Już tyyyyyle za Tobą, to co zostało jest niczym w porównaniu do czasu, który minął. Myśl o tym, że to lada moment się skończy i co najśmieszniejsze o wszystkim, co złe raz dwa zapomnisz :) Odeśpij nockę i humorek się poprawi :wink:

:wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    TEORKA: więc dlatego napisałam, że tamte to były pikuśbo były....

aaa... no ja właśnie czuję tylko takie palenie, ale zasypiam bez problemu i jak się budzę np. na siku to już jest ok i znów zasypiam spokojnie
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Talinka: aaa... no ja właśnie czuję tylko takie palenie, ale zasypiam bez problemu i jak się budzę np. na siku to już jest ok i znów zasypiam spokojnie

no to takie właśnie to było nic..
    że czułam ale po jakimś czasie udawało się zasnąć i przespać
    ale wczoraj się nie dało...
    --
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    TEO - Ty jesteś 10tygodni do przodu a ja kurde mam takie same objawy :-( masakra :-(
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    mareza: TEO - Ty jesteś 10tygodni do przodu a ja kurde mam takie same objawy :-( masakra :-(

no bo Ty masz podwójne "obciążenie" :wink:

a ciekawe czy ta zgaga to wynika z ucisku na coś, ze zmian hormonalnych [coś o progesteronie czytałam w związku ze zgagą właśnie] czy z czego....
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    włosy dziecku rosną jak nic :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormareza
    • CommentTimeOct 17th 2011 zmieniony
     permalink
    Mi jeszcze się często czka, i czkam to dodatkowo pali :-( tak w gratisie
    Nie wiem z czego ta zgaga, ja bym stawiała na ucisk...

Talka - to co my z TEO małpy urodzimy ? :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mareza: Talka - to co my z TEO małpy urodzimy ?

Hmmmmmmmmmmmm - ja nie wnikam :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorSabakuma
     permalink
    Mereza ale mnie rozbawiałaś z tymi małpami .
    Teo współczuje ale chyba bym się z Tobą wymieniała moja rwa kulszowa a twoja zgaga.
    --
    •  
      CommentAuthorMagdalena
     permalink
    Talinka: włosy dziecku rosną jak nic

eee tam :wink: Marysia się urodziła z czarniutkimi włoskami, a zgagi ani raz nie było. Ale fakt, że mnie ostatnie 6 tygodni ominęło.
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Magdalena: Marysia się urodziła z czarniutkimi włoskami, a zgagi ani raz nie było.

bo jedno z drugim NIE MA NIC wspólnego :wink:

poza tym nasza Córka ma duże szanse być owłosioną bo i ja i Mateo mamy gęste, ciemne włosy..
    więc jakby była łysa to lekko bym się zdziwiła :smile:

a moja bratowa miała zgagę całą ciążę a Iwko łysy jak kolano :wink:

SABAKUMA
    yyy nie wiem co to rwa kulszowa ale dziękuję, nie chcę :smile:

MADZIA a pokażesz nam to Wasze Cudo ? :wink:
    --
    • CommentAuthorewelinda29
     permalink
    Magdalena a co u Was?? Jak Marysia??? TY pewnie juz jestes w domku??? (byc moze nie doczytalam jesli pisalas wczesniej:)
    --
    • CommentAuthorewelinda29
     permalink
    a ja wlasnie znow zadzwonilam do tej wawy pier.. i pani powiedziala to samo co w piatek ze dzis robia dopiero 21 wrzesnia a ja bylam 26 i ze mam zadzwonic w przyszlym tygodniu:((( kurw.... dostane z ta wawa tymbardziej ze mialo byc max 3 tygodnie i tak sie umawialam ze swoja gin na wizyte ktora jest jutro:((((
    --
    •  
      CommentAuthormorela1
     permalink
    TEO powiem Ci że ja od dwóch dni mam to samo!!
    okropną zgagę taką że o leżeniu można sobie pomarzyć pół nicy musiałam siedzieć na łóżku...
    i tafiało mnie bo mój sobie spał z najlepsze a mnie szlak trafiał:devil:
    i tak samo latałam że będę wymiotować ale nie wymiotowałam...
    aaaa i jeszcze wczoraj przez 2 godz miałam regularne twardnienie brzucha z lekkimi bólami jak na @ i już myślałam że to na prawdę się rozkręci a po 2 godz przestały być regularne i były sporadyczne !!!!!!
    trafi mnie jak nic :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMagdalena
     permalink
    TEORKA: MADZIA a pokażesz nam to Wasze Cudo ? :wink:

ale na chwileczke tylko, ok? bo nie chcę zostawiac zdjęć dziecka w sieci.
    to zmykam na odpowiedni watek i wrzucam na chwilkę:)
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    no patrz Morelka !!!
    nie żebym się cieszyła z Twojego nieszczęscia ale jakoś mi lepiej jak wiem, że Ty też nie masz łatwej końcówki hehe
    nie no żartuję :smile:
    a może to tak ma być już przed porodem ?
    co do brzucha - mnie przez te 3 godziny bolał NON STOP i był twardy jak kamień i takiego dziwnego kształtu :shocked:
    dwie takie wielkie kule po bokach....
    ale potem też przeszło...
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Magdalena: ale na chwileczke tylko, ok?

może być nawet na sekundke!! :smile:
    to juz biegnę na nasze dzieciaki ! :clap::clap::clap:
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Teo to że macie ciemne, gęste włosy niczego jeszcze nie przesądza. W rodzinie M maluchy dziedziczą urodę po dobranych połówkach - wszystkie... Teściówka nagadała mi, że nasze maleństwo będzie czarne za mną (mąż jest ciemnym blondynem, może nawet to już nie blond)...reszta jej wtórowała, wszyscy czekali...nigdy, przenigdy nie zapomnę blond, białych niemalże, włosków, które dałam radę wykukać miedzy nogami zanim podano mi synka :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    no ale my oba czarni, żadne z nas nawet koło blondyna nie leżało :wink::wink:

no ale zobaczymy ! :smile:
    może być nawet łysa byle by już była ! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    jezu byleby nie włosy po teściowej...!!!!!!!!!never!!!!!!!!!!!!ona ruda była a teraz się na blond robi!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    TEORKA: bo jedno z drugim NIE MA NIC wspólnego

bo ja żartowałam! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Ninka łysa może być :P są różne warianty :)
    mareza: jezu byleby nie włosy po teściowej...!!!!!!!!!never!!!!!!!!!!!!

:devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    TEORKA: no ale my oba czarni, żadne z nas nawet koło blondyna nie leżało

my to samo. bardziej zastanawia mnie kolor oczu :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    mareza: jezu byleby nie włosy po teściowej...!!!!!!!!!never!!!!!!!!!!!!ona ruda była a teraz się na blond robi!!!!!

moja Teściowa sobie farbuje na siwo-fioletowo :devil::devil::devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    oby miały ciemne włoski , piwne oczka i w ogóle wszystko po mamusi :-) czyli mnie :-) ja po ojcu mam oczy i włosy :-P a mój mąż to ciemny blondyn z niebieskimi oczami
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mnie to dziedziczenie zastanawia, bo jak sobie wklepałam nasze oczy w jakiś tam kalkulator (ja mam szare, ale szarych w opcji nie było, to wzięłam niebieskie) - to wyszło, że dziecko będzie miało piwne po R...
    i to niby ta się dziedziczy, a..
    mój Tato miał piwne, moja mama szare i ja mam szare... to jak to się ma do tego, że ciemne są DOMINUJĄCE? :confused::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    a ja [szczerze] wolałabym żeby Ninka więcej po Tatusiu odziedziczyła..
    bo Mateo ma fajną, ciemną karnację, super cerę [zero problemów ze skórą nawet w wieku dojrzewania], jest wysportowany z natury [tzn zawsze kochał ruch i żaden sport nie jest dla niego problemem] i w ogóle..
    a ja ? blado sino koperkowa, cera przesuszona i alergiczna a na WF zawsze zgłaszałam nieprzygotowanie bo nie cierpię się ruszać i być aktywna

więc fajnie by było jakby się w ojca wdała :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    a kolor oczu to mi akurat wsio ryba :smile:
    i nie wiem jak jest z dziedziczeniem ale Tata mój ma szare, mama ma szare a ja zielono-brązowe :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    TEORKA: jest wysportowany z natury [tzn zawsze kochał ruch i żaden sport nie jest dla niego problemem] i w ogóle..

mój to samo :bigsmile:
    TEORKA: a na WF zawsze zgłaszałam nieprzygotowanie bo nie cierpię się ruszać i być aktywna

hehhehe ja kiedyś tam lubiłam, ale od końca gimnazjum/początku LO mi przeszlo :devil:
    TEORKA: więc fajnie by było jakby się w ojca wdała

u mnie jeszcze jedno za tym przemawia - R. jest niższy, a nie chcę by nasza córa była wysoka jak ja :neutral: same problemy i głupawe docinki w szkole przez to mialam :confused:
    chociaż tu akurat myslę, że się uda, bo wzrost ponoć po rodzinie ojca się dziedziczy.. i u mnie się sprawdziło - mojej mamy rodzina nie jest tak wysoka - a u taty wszyscy!! i na mnie też padło :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    Taaaa mój mąż to już myśli o basenie dla maluszków, potem że będzie z nimi chodził na aikido i w ogóle...
    --
    •  
      CommentAuthorkaty222
     permalink
    fajne plany, żeby się tylko nie rozmyślił!
    _
    Teo i Morelka, współczuję zgagi i boleści. Czekam na pierwsze konkretne skurcze! Łykacie olej z wiesiołka?
    -- mama dwóch łobuziaków :)
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    mareza: Taaaa mój mąż to już myśli o basenie dla maluszków, potem że będzie z nimi chodził na aikido i w ogóle...
    --

mój mąż to samo :smile:
    chociaż troszkę spuścił z tonu jak się z Franka Nina zrobiła...

ja się śmieję, że ciekawe co zrobi jak się córka w mamę wda....
    wołami jej nie zaciągnie do jakiegokolwiek wysiłku fizycznego :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mój to jedynie na rower może małą wziąć.... oby tylko nie zaczęła jeździć wyczynowo jak on :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    katy222: Łykacie olej z wiesiołka?

ja od tygodnia ponad...
    i poza tym, że mnie śluz zalewa w ilościach nieziemskich [ale tylko biały i gęsty żadnej galarety z czopa nie ma...] to nic się nie dzieje :wink:
    --
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    katy - wątpie, sam chodzi co tydzień na basen :-) na aikido teraz chwilowo nie, ale mówi że bardzo mu tego brakuje i ogólnie kimona jego są przydołowane, ale widzę że czasami zagląda do szafki i patrzy na nie tęsknie...ewentualnie w domu robi jakieś tam figury z aikido i cieszy się że jeszcze ma to we krwi :-) swojego czasu chodził na treningi 5 dni w tygodniu :-) i czasami prowadził zajęcia z dzieciakami
    --
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    TEORKA: chociaż troszkę spuścił z tonu jak się z Franka Nina zrobiła...

jak mojemu pokazałam mini sukieneczkę na Zuzkę to stwierdził że on jej w czymś takim nie wypuści na ulicę!! (sukienka jest na 3 miesięczne dziecko :-)) i że dopiero po 30stce będzie mogła paradować w takich miniówkach po ulicy - wariat!
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    mareza: i że dopiero po 30stce będzie mogła paradować w takich miniówkach po ulicy - wariat!

e to Twój mąż lepszy :smile:
    bo mój zapowiedział, że do 18-go roku życia Ninka z domu nie wyjdzie [tzn tylko do szkoły i nigdzie indziej] a chodzić będzie w samych golfach :devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mój mnie wczoraj w Lidlu strofował jak mu okazałam spodenki dla niemowlaka... i były różowe - on do mnie "a mówiłaś - żadnego różu" :bigsmile:
    no to mu powiedziałam, że stwierdziłam, że róż może być, byle nie od góry do dołu :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorask28
     permalink
    mareza: jak mojemu pokazałam mini sukieneczkę na Zuzkę to stwierdził że on jej w czymś takim nie wypuści na ulicę!! (sukienka jest na 3 miesięczne dziecko :-)) i że dopiero po 30stce będzie mogła paradować w takich miniówkach po ulicy - wariat!
    --

No co chcesz?:)
    Chce dbać o córkę, w dodatku jak sie słyszy o różnych takich rzeczach jakie mają miejsce w dzisiejszych czasach :wink:
    -- ,
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    taaa najlepiej w worku jutowym :-)
    --
  1.  permalink
    Mój już sobie kosę naostrzył :tongue: Ech, Ci tatusiowie...
    --
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    kurde mam ból w pachwinach i takie uczucie jakby mnie ktoś złapał z dwóch stron za biodra i ciągnął każdy w swoją stronę :-(
    --
    •  
      CommentAuthormorela1
     permalink
    katy222: Łykacie olej z wiesiołka?

brałam ale mi się skończył z tydz temu i se pomyślałam że przecież już będę rodzić to nie kupiłam następnego ...
    a tu dupa i następny tydz z brzuchem :devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.