Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
oby miały ciemne włoski , piwne oczka i w ogóle wszystko po mamusi :-) czyli mnie :-) ja po ojcu mam oczy i włosy :-P a mój mąż to ciemny blondyn z niebieskimi oczami
--
ale chciałoby się chociaż trochę takiego ciążowego wariactwa :P
Dobra - to teraz ja mam pytanie takie już bliżej porodu - jak pakujecie/pakowałyście torbę do szpitala?
Rozdzielałyście na dwie dla siebie i dziecka czy może na przed i po porodzie? Czy jeszcze inaczej?
dziewczyny mam do was pytanie dotyczace ruchow dziecka.
otoz dzisiaj anastasia (ktora od paru dni jest bardzo ruchliwa), kombinuje cos dziwnego. a moze nie dziwnego, tylko po prostu dla mnie calkiem nowego!
co jakis czas porusza sie w bardzo szybki, rytmiczny sposob. nie mam pojecia, jaka to czesc ciala, faktem jest, ze przypomina to hm.... wystukiwanie rytmu stopa (bardzo szybkiego rytmu), takie drganie
po 10-15 "kopniaczkach" cisza, potem znowu...
czy ktoras z was miala taki rodzaj ruchow? mysle, ze czkawka to chyba nie jest, bo drgania bylyby w wiekszych odstepach czasu.
jak np czasami zasypiam i w tym płytkim śnie przyśni mi się, że gdzieś biegnę albo spadam to tak zaczynam np nogą machać szybko i się wybudzam...
i czasami mam wrażenie, że ona tak samo robi..
jakby jej się coś śniło albo co....
wiem o co chodzi ale to niezupelnie to... bo ona rusza sie kilkanascie razy, takie szybkie, dynamiczne drganie.
W jedną to się na bank nie zmieszczę. Sam szlafrok to masa miejsca.
Teo osobiście uwielbiam gazowaną, ale cóż... nie wiem, czy lekko może być, podejrzewam, ze raczej Twoja opcja również odpada
ja co najwyzej nie zdaze na pociag albo na samolot... NOTORYCZNIE z roznych powodow sie spozniam i nigdzie nie jade!