Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tzn może dojade 
robiliśmy wczoraj soczek marchwiowo-jabłkowy i jak nigdy wyszło nam więcej i troche mi zostało, schowałam do lodówki, jak myslisz ile taki świeży soczek może postać? chyba ze 24h da rade?
chloe28 prawda.Przepraktykowałam, poszłam za radą położnej i nie żałuję. Przeciez nikt nie mówi o głodowaniu, co to za absurd! Wiadomo, że są płyny i pokarmy, które pobudzają laktację i warto zwrócić uwagę na to co i w jakich ilościach się je i pije podczas całego karmienia piersią a w pierwszych dniach w sposób szczególny. Choc oczywiście każdy robi, co uważa :P

i laktacja tez byla w normie a nawal jest nie do ominiecia (czy sie pije wiecej czy nie hahhaha no nie moge z tego sorry;) i jadlam cytrusy i wogole i maly jest ok a karmilam 18 miesiecy jak juz pislaam; takze jak widac kazdy ma inne doswiadczenia i kazdy musi zatestowac na sobie i swoim dziecku co dla nich najlepsze
takze ja sie z tym nie zgadzam ,a jujz tymbardziej z tym zeby ograniczac sie z iloscia picia po porodzie.

trudno mi w to uwierzyc kurde no trudno..przeciez to boli jak sie rozierasz nie? przynajmniej z tego co pamietam...chyba,ze sa kobiety ktore nie czuja

skad taki pomysl? Kazda kobieta ma inaczej chloe. Niektore kobiety nie maja bardzo bolesnych skurczy. Niektore maja bole krzyzowe inne nie. Gdyby samo rozwieranie zawsze tak bardzo bolalo, to co z kobietami, ktore rodza w ciagu 3h? W ciagu naprawde krotkiego czasu rozwarcie moze sie posunac o kilka cm :))

a wolała bym tamte wersje wydarzeń:P
chyba jeszcze sie nie pokazala??? moze u Niej sie cos dzieje??

dzieje się u mnie tyle, że zaczęłam właśnie 40 tydzień..