Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ewelinda - a wczoraj coś widziałam ale nei miałam czasu.... pisałaś że znowu ci przesunęli termin wyników??
niee naturalnie mam rodzić
ale wiesz wyjść może różnie , bo ja się boje że mały nie taki mały i będzie ciężko...
dlatego chciała bym się dowiedzieć cokolwiek o znieczuleniach , bo do tej pory jakoś w ogóle mnie one nie obchodziły , cały czas se mówie że dam rade bez ale teraz im bliżej tym bardziej się boje...
de na pole sie przewietrzyć
No to ja Wam powiem ( z cyklu opowieści ciężkie do uwierzenia) że osobiście mam koleżankę, która pojechała normalnie tydzień wcześniej na kontrolne ktg no i po badaniu ubrała się i pyta co i jak a babka na nią oczy "przecież pani rodzi...".
Potem nie wiesz do konca kiedy masz skurcz no i moze byc problem z parciem, bo od pasa w dol jestes znieczulona. Ale kazdy szpital daje chyba inna dawke no i kazda kobieta inaczej reaguje na zzo
MI wczoraj jak siedziałam w poradni laska opowiadała że jej nie podali ZZO bo miała 5 cm. i jej powiedzieli że za późno (?!) no więc nie podaje się poniżej 3 cm i tylko max do 5?
chloe28 jeśli masz, podrzuć chociażby link, chętnie się douczę To co piszę, wiem z doświadczenia.Jeśli nie byłoby zależności między tym co je czy pije matka karmiąca, nie mówiłoby się o potrawach czy napojach pobudzających laktację. Karmiłam dosyć długo. Synek był na samej piersi i uważam, że dobrze poradziliśmy sobie zarówno z nawałem jak i kryzysami. Wyraźnie dostrzegałam związek między dietą a laktacją.
eeeeeeeeeeeeeeeeee tam !
ja mam biegunkę codziennie od 17 t.c
jestem oczyszczona aż po kości w takim razie
ja nigdzie nie napisalam, ze jest sie unieruchomionym. Tylko ze podczas wkluwania sie w kregoslup nie wolno sie ruszac, bo przeciez to jest wkluwanie w miedzy kregi! a potem jak juz Cie podlacza to mozesz robic co chcesz :)
chcoiaz po tych dzisiejszych historiach to obstawiam,ze pojdziesz na wizyte i bedziesz miala to mega rozwarcie i urodzisz kurcze to naparwde molziwe!!!
stosujemy farmakologiczne i niefarmakologiczne metody walki z bólem porodowym