Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzięki Teo- trzymam kciuki! Nawet jak się jutro okaże że Ninka wyrosła na pond 4kg to urodzenie takiego klocuszka nie jest niemożliwe. Ja należe do raczej wąskich i też mnie pilnowali zeby maluch nie wyrósł- urodził się 2 dni przed terminem 4230-(a jak mnie przyjmowali na porodówkę to USG pokazało 3400- skromny poślizg) 2 godziny silnych skurczy, 17 minut wypierania. Jak usłyszałam wagę to nie wierzyłam ze to moje
asik28- będąc tutaj na 28dni, śledziłam losy jednej z dziewczyn, której mała była ułożona nóżkami do dołu a ona bardzo chciała rodzić naturalnie i zdecydowała się na nazwijmy to "czynność" odwrócenia malutkiej tak aby "przekręciła się" główką do dołu i się udało! Fakt, że zabieg ponoć ryzykowny ale jeśli bardzo chcesz rodzić SN to może warto taką możliwość rozważyć?
TEO czyli od jutra widzimy się na rozpakowanych :)
czytałam coś o tym, ale gdzie... jednej z przyjaciółek (w UK) gin kazał chodzić na czworakach i mały się obrócił
A czym będziecie pielęgnować pępek? Octenisept, czy spirytus 70%? Ponoć gotowych gazików de dezynfekcji nie poleca się.
Asik28 nie rozsypuj mi się wcześniej, bo będę czuła dodatkową presję
Dotrwamy i już!!!