Mam nadzieję, że Twojemu lekarzowi smakowało łożysko
Właściwie to w Chinach zajadają się łożyskiem, niby sprzyja długowieczności i poprawia sprawność seksualną to może jednak szkoda tego łożyska dla lekarza ;)
aguncia : ale bym sobie zjadla ogorasa... tu we wloszech w ogole kiszonych nie ma... -- a sklepow polskich nie masz gdzies blisko???? ja mam najblizszy w Boloni... ale 10km od domu mam ukrainski tam tez sa :)...ogorki kiszone, kiszona kapusta, pierogi mrozone...itd i moj ukochany kubus :D:D. Pozdrawiam :)
tak kochana ja hehe ale ja pzred niedziela nie rodze, wtedy moja mam przylatuje a maly sie rozchorowal ma antybiotyk wiec w sumie ciesze sie ze Malenstwo jeszcze w brzuchu-dziala to na moja korzysc!!zamartwilabym sie o niego bedac w szpitalu.. no ale niech mnie zadna nie przescignie do terminu blagam!! hehhe
Teraz sie czuje dobrze ale pod koniec prawie plakalam ze nie dam rady tak ciezko mi bylo bo ja mala waska a syn taki grubiutki dostal max pkt a dl na 58 teraz Spi po karmieniu a ja Leze 6 godz mam nie wstawacTak porod SN
Dziewczyny my sobie tu musimy jakieś ordery wytrzymałości zafundować! Jak czytam takie opisy to mi ślina w gardle staje że też będę musiała JAKOŚ przez to przejść, i tak WAM ZAZDROSZCZĘ (pozytywnie!)dziewczyny!!!!
Teo, Morelko, gratulacje wielgachne!!!!!!!!!!!!!!!! jejciu, az mam ciarki na calym ciele. Ale super uczucie, co? Zobaczyć swoje dziecko... szkoda, że Teo scięli jednak, ale już trudno. Oby się szybciutko pozbierała.