Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ja właśnie okryłam, że żadnej małej lampki w domu nie mam, a przydałaby się przy maleństwie na nocne akcje
Zobaczymy- może mała będzie taka jak ja? I w ogóle nie będę wiedziała co to nieprzespane noce - jak moja mama
niewyspanie nijak ma się do tego, które będzie po porodzie...
Boję się właśnie tego niewyspania, szaleństwa hormonów, startu karmienia...jak ja to wszystko ogarnę..., czy znajdę w sobie tę siłę, która pomogła przetrwać (całkiem nieźle) start w życie pierworodnego...nadzieja w M.
jestem totalnie niewyspana - całą noc jakieś głupawe sny miałam
A tak w ogóle to niedługo będę musiała w nocy dźwig mieć, żeby się prrzekręcić na 2gi bok!
możliwe, mnie aż tak nie bolą, ale zrezygnowałam ze starych staników zupełnie, kupiłam dwa nowe, wybrałam się do jedynego w moim mieście sklepu gdzie dobierają rozmiar (i byłam w szoku jak usłyszałam, że mam DD, a w porywach to nawet i E, przed ciążą zwykłe B miałam) i już w tym tygodniu widzę, że czeka mnie kolejny zakup, bo sutki bolą, a na piersiach pojawiły się żyłki, ciekawe z jakim rozmiarem skończę tą ciąże? ;) I piersi strasznie bola :(nie wiem czy to kwestia stanikow?!
wybrałam się do jedynego w moim mieście sklepu gdzie dobierają rozmiar
spokojnie ona ma kilka godzin j
nightingale: Nie musi Cię wcale dopaść ta bezsilność
Ja do końca ciąży sama sobie z wszystkim dawałam radę, nawet jakoś tydzień przed porodem sobie pomalowałam paznokcie u stóp
nana81: Najbardziej dobijają mnie duszności