Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no i niestety muszę rozczarować bo avatarek jest z przypadku:(( Po prostu mi się spodobał obrazek, który był na kompie mojego męża i go sobie przywłaszczyłam. Nawet zostałam wtedy uświadomiona z jakiej to gry, ale teraz już nie pamietam:( przykro mi, ale jeśli o mnie chodzi to jestem również laikiem
a co to za gra? Może Heroes?
Baldur's Gate
Kuuuuuultowa
hehe no i okazało sie ze lata temu nawet w nią grałam z bratem ale jak zaatakowała nas banda koboltów w podziemiach i nie mogliśmy ich przejść to mój zapał osłabł. Więcej grzechów nie pamiętam oprócz sławetnego "dla dobra drużyny"
..chociaż dałabym sobie coś uciąć ze ten obrazek nie jest z baldura, ale co ja się tam znam
ostatnio wypadłam z obiegu ;) nawet nie znam tej gry.
Jaheira, mi osobiście lata kto, kiedy i czy w ogóle się maluje i jak się ubiera dla siebie czy dla męża, czy się myje czy też nie. Dopóki ze mną nie mieszka:-P Ale przestaje mi latać kiedy ktoś zaczyna w odwecie obrażać innych. Tylko dlatego włączyłam się do tej dyskusji.
Katy222 jeśli lubisz RPG no to polecam
.tak byście sobie grali i grali i obydwoje bylibyście szczęśliwi
lubię, ale nie znam umiaru. Jak zacznę to nie potrafię skończyć. Swego czasu miałam przez to kryzys w małżeństwie, dlatego NIE, DZIĘKUJĘ, INNYM RAZEM.
a dzieci zasikane i głodne leżałby w brudnej pościeli ;)
Współczuję z powodu męża. Na pewno gra pochłania mu masę czasu,który mógłby poświęcić żonie.
--
Mada oczekiwała, że wszyscy przyklasną jej dbałości o wygląd a dziewczyny były zdziwione i miały chyba inne podejście co do dbania o siebie.
Może Jaheira nie chcemy propagować takiego podejścia do życia? Nie mówię, ze Mada jest "be", podkreślam swoje wartości i zaznaczam, że dla mnie atrakcyjność partnera to coś więcej niż powierzchowność. A wy dalej piejcie z zachwytu nad takimi wartościami życiowymi, tylko potem nie dziwcie się, że wartość waszych córek, wnuczek, was.. ktoś będzie oceniał na podstawie tego czy macie na sobie spódniczkę czy dres. Ja chciałabym, żeby dla mojego syna jego kobieta była atrakcyjna również w dresie i w chorobie, chciałabym żeby mój syn wówczas nie zmienił się jedynie w opiekuna ale by nadal tym samym, kochającym i pożądającym całym sercem swoją kobietę prawdziwym facetem.
Dobrze, że nie trafię na Twojego syna Jem ;-P
a dzieci zasikane i głodne leżałby w brudnej pościeli ;)
Współczuję z powodu męża. Na pewno gra pochłania mu masę czasu,który mógłby poświęcić żonie.
Ale przestaje mi latać kiedy ktoś zaczyna w odwecie obrażać innych. Tylko dlatego włączyłam się do tej dyskusji.
a te dalej
no nic - melduję, że żyję - głowa przestała boleć. jem w miarę ostrożnie - zaraz schab w sosie pieczeniowym z ziemniaczkami i burakami (oczywiście w normalnych ilościach!)
--
zakopcie już topór wojenny, bo wyprzedzę chloe i urodzę z nerwów
Jaherko złośliwcze!!! Przecież wiesz, że 9. NIE RODZĘ Obchodzimy urodziny M koniec kropka
a i mój mąż wyznaje zasadę, że najpierw obowiązki, a potem przyjemność.
Jaherka ze mną możesz mieć wspólny temat, Baldura przeszłam i to nie raz, kocham tą grę po prostu (jedynka jak dla mnie bardziej klimatyczna nawet) a mój kot nazywa się Baldur mój brat zrobił mu taką bramkę Baldur's Gate i zawiesił nad wejściem do kuwety