Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ja chrzan i musztarde zjadam lyzeczkami ze sloika;))
Kurczę a ja nie miałam takich typowych zachcianek ciążowych czyli łączenia nietypowych smaków :( I już chyba mnie to nie czeka, a szkoda :)
zaznaczasz to, co chcesz cytowac i potem klikasz "cytuj"
bahel: Kurczę a ja nie miałam takich typowych zachcianek ciążowych czyli łączenia nietypowych smaków :( I już chyba mnie to nie czeka, a szkoda :)
Ja też nie miałam i nie mam i chyba nie będę mieć.
ja się ostatnio do męża śmiałam, że mogłam se przed porodem jeszcze zjeść to i to i tamto i czemu ja tego nie zjadłam heheheh
i chciałam się pochwalić, że dzisiaj po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy ogoliłam sobie pipkę bez lusterka i ją WIDZIAŁAM !!!
czy to normalne że moje dziecko kopie mnie od rana do nocy?? praktycznie bez przerwy?? ledwo już chodzę najgorzej daje czadu o 22-23, w piątek wieczorem pierwszy raz krzyknęłam na głos z bólu
Ooo Madril to ja to samo mam - niby nie ma opuchlizny ale jakoś ciaśniej niż zwykle... pierścionki też nie wchodzą mam nadzieję że to się cofnie bo bym się zapłakała za kilkoma parami butów...
nie dałam rady dopiąć się w łydce
Dobre, ale tak czy siak jakieś drobiazgi kupić muszę
też mi się marzył.... ale nie dałam rady dopiąć się w łydce dlatego też nie kupuję kozaków
ale czasami w ciągu dnia jak mnie mały kopnie w pęcherz to muszę zaciskać nogi i pędem do łazienki
tak jak moja babulenka :)
No pewnie. Do tego mam żylaki ;)
a razem już niemal 5,5 roku