Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ona wtedy się skręca razem ze mną
Dziewczyny mam pytanie z serii ekonomicznych: podstawowe badania krwi,moczu itd pewnie robicie na NFZ. I POWIEDZICE PRZEPISUJE JE wAM RODZINNY LEKARZ CZY JAK TO JEST?
ja płacę za morfo i mocz 19 zł
oczy, żeśmy płaciły

Sama szczoteczka bez pasty też chyba coś tam z osadu usunie+nitka, rób częściej kontrolę u dentysty i powinno być ok. Nie wiem co Ci poradzić bo nie miałam takiego problemu, a gdybym miała to myłabym bez pasty.

Co do toxo, to ja powinnam się bać bo nigdy nie przechodziłam i mam ujemne, robiłam już badania na toxo 2 razy, prawdopodobnie w trzecim trymestrze zrobię jeszcze raz (a niestety nie jest to tanie badanie) :-/
O matko, Ty masz Nevy!? Chorowałam na tego kota...
nie dosć tego - nie chodziła do znajomych, którzy mają koty. Super, co? Mnie w takich przypadkach ręce opadają...

w życiu nie widziałam większych pieszczochów od kotów
Ale jak myjesz ręce po kontakcie z "odchodami" to spoko :)

bo nie pamietam czy mylam haha :D:D
Mój na szczęście nie wychodzi, pierdółka by zginęła przy pierwszym starciu z ptakiem...
Co do tych zebow to moze szczotka bez pasty, nitka i płyn do płukania ust na koniec!!
Cherry też mam tak z miętową pastą do zębów, póki co zmieniłam na herbal i póki co działa :)
Cherry_Lady ja myje zeby sama woda :D:D a potem tylko plukalam plynem i czasami nitka dentystyczna przeciagam...

Z tego co mi wiadomo bardzo ciezko sie jest zarazic TOXO ...
), a odkąd jestem w ciąży mąż sprząta po kotce (ja nie daje rady ze względu na zapachy
).
Ja też słyszałam o tej muzyce, ponoć Mozart jest dobry, ja jeszcze nie słuchałam. Słyszałam również, że warto czytać dziecku bajki o stałej porze w ciągu dnia - na pewno spróbuje

A czy mogłabyś polecić mi jakąś płytkę z taką muzyką?
Bardzo chętne posłuchałabym...
Dziękuję

), Roxette, Bajm itd. Wybieram utwory raczej spokojne, melodyjne. Kupiliśmy też płytę Sade.
W końcu maluszek nie tylko mojego głosu potrzebuje słyszeć, ale tatusia przecież też. 

naprawde można sobie wyrobić odruch pawłowa 
skoro ja dorosły człowiek tak miałam więc dziecko też tak zaprogramuję 
czasem usypiam zanim mąż zaśnie więc może działa
dziewczyny zdarzylo wam sie, ze nie bylo miejsca na Usg polowkowe?????
co w takiej sytuacji????