Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ona wtedy się skręca razem ze mną
Dziewczyny mam pytanie z serii ekonomicznych: podstawowe badania krwi,moczu itd pewnie robicie na NFZ. I POWIEDZICE PRZEPISUJE JE wAM RODZINNY LEKARZ CZY JAK TO JEST?
ja płacę za morfo i mocz 19 zł
Sama szczoteczka bez pasty też chyba coś tam z osadu usunie+nitka, rób częściej kontrolę u dentysty i powinno być ok. Nie wiem co Ci poradzić bo nie miałam takiego problemu, a gdybym miała to myłabym bez pasty.
Co do toxo, to ja powinnam się bać bo nigdy nie przechodziłam i mam ujemne, robiłam już badania na toxo 2 razy, prawdopodobnie w trzecim trymestrze zrobię jeszcze raz (a niestety nie jest to tanie badanie) :-/
O matko, Ty masz Nevy!? Chorowałam na tego kota...
nie dosć tego - nie chodziła do znajomych, którzy mają koty. Super, co? Mnie w takich przypadkach ręce opadają...
w życiu nie widziałam większych pieszczochów od kotów
Ale jak myjesz ręce po kontakcie z "odchodami" to spoko :)
Mój na szczęście nie wychodzi, pierdółka by zginęła przy pierwszym starciu z ptakiem...
Co do tych zebow to moze szczotka bez pasty, nitka i płyn do płukania ust na koniec!!
Cherry też mam tak z miętową pastą do zębów, póki co zmieniłam na herbal i póki co działa :)
Cherry_Lady ja myje zeby sama woda :D:D a potem tylko plukalam plynem i czasami nitka dentystyczna przeciagam...
Z tego co mi wiadomo bardzo ciezko sie jest zarazic TOXO ...
Ja też słyszałam o tej muzyce, ponoć Mozart jest dobry, ja jeszcze nie słuchałam. Słyszałam również, że warto czytać dziecku bajki o stałej porze w ciągu dnia - na pewno spróbuje
A czy mogłabyś polecić mi jakąś płytkę z taką muzyką?
Bardzo chętne posłuchałabym...
Dziękuję
dziewczyny zdarzylo wam sie, ze nie bylo miejsca na Usg polowkowe?????
co w takiej sytuacji????