Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
z tego co słyszałam, to mogą być
Mi młoda znów coś wywala pod żebrami... stopę pewnie
No ale on nigdy nie był w ciąży
No to jestem uratowana z moim leżeniem
moje leżenie z ciążą ma tylko tyle wspólnego, że przez wzgląd na dzidziusia nie mogę przyjmować leków, więc powrót do zdrowia jest baaaardzo powolny. miesiąc temu ścięły mnie z nóg korzonki, rozgrzewanie solą i maściami ziołowymi wiele pomogło, ale do dziś boli mnie nerw kulszowy i ten ból promieniuje do nogi
tracę cierpliwość, chciałabym już normalnie żyć 
ech ten mój ciążowy mózg jakiś wolny... 
ja dzisiaj sobie pospałam - ponad 10 godzin - chyba się przespałam ale raz na jakiś czas mogę sobie pozwolić :)

ja rano to mam takie zdrętwiałe dłonie że dobre pół godziny muszę popracować żeby zacisnąć pięści
moja zachowuje się dobrze ale jakoś właściciel leniwy!!! i też nieraz mam zmeczony brzuszek tak jak bym zakwasy miała nei macica ale te flaki i męśnie nie daja rady:D:D

macie coś takiego jak "zmęczony brzuch"
A ostatnio mam tak że nawet nie tyle puchną co mnie bolą wszystkie stawy w dłoniach! To podobno też objaw obrzęku
nie puszczajcie tu takich smutnych reklam

a teraz mimo tęsknoty tak jak CI pisze Talka masz taki moment żeby odsapnąć i się cieszyć bo potem zaczną się inne dolegliwości!
Nigdy wcześniej nie miałam tak porąbanych snów.Brrr...
Wcześniej miałam mdłosci, zmęczona byłam i śnięta a teraz są momenty, że nie czuje się jakbym była w ciąży

A ona ciagle mi odpowiadała "Ojj kochana poczekaj jeszcze chwilke a pozniej bedziesz miala czasami dosyc jak dostaniesz kopa pod żebra".Zobaczysz, ze jak dziecko zacznie sie ruszac to od razu przejda ci wszelkie watpliwosci. I tak jak pisały dziewczyny - ciesz się, że się dobrze czujesz!