Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Talinka, i jak podobał Ci się? My się spróbujemy dzisiaj wybrać... Jak uda mi się tyle wysiedzieć...
talinka i jak film ????? ja we wtorek ide! :)
To ja się przyznam, że I część filmu widziałam przed przeczytaniem książki i było jedno, wielkie "buuu", śmiać mi się chciało, że taki bzdurny film wymyślili... Ale książka mnie mocno wciągnęła...
i jako jedyna nie piłam, podejrzenia były
masz wymówki:
Przegrałam zakład... i musiałam obiecać, że nie będę piła alkoholu przez dwa miesiące!
Stosuję specjalną dietę odchudzającą, w czasie jej trwania nie można pić alkoholu, jeść nic tłustego ani żadnej surowizny.
Robię właśnie głodówkę oczyszczającą – zero jedzenia, zero papierosów, zero alkoholu – z tą wymówką trzeba uważać na dłużej trwających imprezach i weselach, bo nie będziesz mogła niczego popróbować. Taki wykręt nadaje się tylko wtedy, kiedy rzeczywiście masz chwilowy jadłowstręt.
Głowa mnie boli od rana, wzięłam mocny proszek i wolałabym nie pić.
Mam zapalenie pęcherza, biorę antybiotyki i lekarz zabronił mi pić alkohol w czasie kuracji – to dobra wymówka także wtedy, kiedy musisz często wychodzić do toalety.
Wyjdziemy na papieroska? - A, właśnie byłam – na licznej imprezie nikt nie zwróci uwagi, czy i ile razy wychodziłaś na papierosa ani na to, że cały czas trzymasz w ręku ten sam kieliszek wina.
Niezłe są te modne, luźne tuniki – noszę je, bo się ostatnio jakoś roztyłam i ledwo dopinam guzik w spodniach.
Nie mogę pić, bo mam prowadzić samochód.
Mam tę kobiecą przypadłość – wiesz, zawsze mnie wtedy trochę mdli, no i nie mogę pić alkoholu ani kawy, bo wtedy czuję się jeszcze gorzej.