Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Talinka jak się czujesz?
Chorobowo całkiem całkiem, chociaż w nocy mnie zaczęło dusić tylko tu myślę problem nawilżacza bez jonizatora i jakieś kurze mnie w gardle drapały
W sensie przedporodowym - fizycznie nieźle - psychicznie - wczoraj mnie znów "walnęło", że sobie nie poradzę. O!
I jeszcze mąż mi dziś zakomunikował, że jednak będą mieli robotę na zimę i chyba nie będzie mi pomagał przez 2-3 tyg tylko załatwi sprawy papierkowe i wraca do roboty :/ Na samą myśl mam gęsią skórkę :/
Wiem, ale wizytę mam 2.12, a potem jeszcze usg połówkowe 12.12 więc jest duża szansa że na którejś tej wizycie dowiem się jaką płeć ma mój maluszek :) Na razie możesz kupić kilka rzeczy w kolorach neutralnych :)
nawet mi nie mów... mamy piec gazowo-węglowy i mimo iż węglem palić nie lubię to cieszę się, że węgla pół piwnicy mamy :) No chyba że przyjdą mrozy po 20 stopni (odpukać) to wtedy włączymy gazowy :-/ mnie bardziej przeraża podwyżka za gaz (podobno o 20%), prąd, wodę itd....
Ja nie porodu się boję- tylko tego, co po urodzeniu - kąpanie, przewijanie, karmienie itd.
Chociaż poród też nie wydaje mi się niczym przyjemnym
mamy piec gazowo-węglowy i mimo iż węglem palić nie lubię to cieszę się, że węgla pół piwnicy mamy :)
No to Ci fajnie :) U nas miało być podobnie... Ale ktoś musi zarabiać pieniądze żeby dziecko miało co jeść i dach nad głową :/
też na tej scenie beczałam ;) Oczywiście pobeczałam się strasznie bo w jednej scenie mała dziewczynka śpiewała "Cichą noc"
Zamierzam zrobić to samo - 16.12.na usg połówkowym dowiem się jaką płeć mają moi mali lokatorzy i wtedy ruszam z mężem po ubranka... Przeczytałam właśnie, że od 1 stycznia rośnie vat na ubranka dziecięce :-/ Chyba zacznę kompletować wyprawkę w grudniu, jak tylko dowiem się jaką płeć ma mój brzdąc... szykują się podwyżki w nowym roku :(
Zastanawiam się od kiedy powinnam zacząć liczyć ruchy i jak to się robi? Któraś z Was to robi?
jeśli nie dodałam jeszcze, to zaraz dopiszę na liście
Talinka, do nas przyszła prognoza na przyszły rok za gaz i szczęka mi opadła - faktycznie 20%...
A podobno chłopcy tak bezwstydnie się pokazują
Talinka - tak, z PGNiG niestety...