Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
rozchyl wejście do pochwy (najlepiej jest w pozycji leżącej pobierać wymaz) i włóż wymazówkę do pochwy, pocierając wacikiem o ściany pochwy.
w moim przypadku było by to awykonalne w przypadku Talki pewnie też , nie Talka ?
Talinka, swoją drogą, ta Twoja gin nieźle zakręcona jest. No ale chyba Ci mówiłam, że ona ma w mieście kiepską opinię.
A mój R. to o 6 do pracy zasuwa, więc za wcześnie na pobieranie
ech widzę, że problemy z wymazami, dziwne, u mnie bez problemu w szpitalu robią i za niedużą kasę, bo 15zł, a jak wyhodują bakterię to się dopłaca za antybiogram 20zł:)
czy najpierw brać ten gynalgin a potem zrobić wymaz czy zrobić wymaz a potem gynalgin
W szpitalu na oddziale ginekologii pobierają czy w laboratorium lekarz? Bo na pewno nie diagnosta lab. czy technik, bo nie ma takiego prawa.
w laboratorium pobierają, lekarz to nie jest na pewno, chyba to była pielęgniarka, ale nie wiem do końca, ale dobrze pobrała, bo ja jestem pielęgniarką to wiem z czym się to je:)
ja jestem m.in.pielęgniarką łącznikową epidemiologiczną na oddziale
ja miałam wyhodowaną Cadidia albigans, która powoduje drożdżyce, i niestety Nystatynka to mi już nic nie pomogła