Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ha ha! dobrze, że takich nie mamy
dziewczyny mam pytanie, czy orientujecie się może od którego miesiąca mogłabym zacząć chodzić na jogę dla kobiet w ciąży ?
Eee, Teo - ja się tam nie załamuję - mi się mój w prowadzeniu podoba
Teo a nie możesz zablokować skrętności kółek ?
TEORKA: a ze skrętnymi kołami po śniegu to sobie pojeździmy że ho ho
ha ha! dobrze, że takich nie mamy
Wlasnie tez sie zastanawiam nad rozpoczeciem jogi, bo moje zajecia Pilatesa beda mialy przerwe od grudnia do lutego i jak do nich wroce to bedzie to juz 5/6 miesiac ciazy. Nigdy nie cwiczylam jogi, ale jestem ogolnie bardzo dobrze wysportowana i lekarka u mnie zadnych przeciwskazan nie widzi. Teraz jestem w trzecim miesiacu i do tej pory pilates i lekkie bieganie bez zadnych problemow, ale z biegania zrezygnuje z poczatkiem zimy a pilates konczy sie juz w przyszlym tygodniu. Sa tutaj jakies "joginki" na forum? dziewczyny mam pytanie, czy orientujecie się może od którego miesiąca mogłabym zacząć chodzić na jogę dla kobiet w ciąży ?
ale ja cholery dostaję jak to g... na piankowych skrętnych kółkach muszę prowadzić
przy takiej ufającej w synową teściowej zupełnie zrezygnowałabym z powrotu do rodzinnego miasta
pewnie dlatego, że piankowe
przy takiej ufającej w synową teściowej zupełnie zrezygnowałabym z powrotu do rodzinnego miasta
jestem tego samego zdania... ja po porodzie niczego nie cenilam sobie tak bardzo jak swietego spokoju...i uczenia sie siebie nawzajem...bez pomocy osob z zewnatrz i po swojemu :)
No to Twój wózek Teo też dla mnie odpada, bo z przodu ma za małe kółka i nie podoba mi się zupełnie spacerówka
a x-lander super się prowadzi
TEO, a czy tę spacerówkę można odwrócić tak, by dziecko siedziało w kierunku matki?
ja jak wpisałam w google grafika ROAN MARITA to się na głos roześmiałam bo mi się ten wózek kojarzy z latami 90-tymi
Ja mam Roana i jestem bardzo zadowolona. Trochę skrzypiał po miesiącu, ale po przesmarowaniu prowadzi się bardzo dobrze, nawet po lesie, piachu,górkach i pagórkach.
O śnieg też jestem spokojna.
wracam po tygodniu nieobecnosci i donosze ze 16.11.11 urodzil sie moj synek Dawidek