Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie przesadzajcie z tym "sraniem", za przeproszeniem stare baby dają radę z lewatiwą, a my nie damy, zwieracze jeszcze dobre mamy:)
ale jak człowiek jest debil i dzien przed laparo wrzuca w siebie ogromne ilości kebabów, pizz i innych śmieci bo wie, że potem lekka dieta w szpitalu będzie to tak się właśnie kończy
a tak serio - myslicie że mozna w ciąży? nie wywoła to jakiś skurczy czy cuś??
my składaliśmy we dwoje - taka praca zespołowa
nie znasz mojego męża, on uwielbia takie akcje zrobiłby to z największa przyjemnością
Ja jestem z tych wrażliwych nieco bardziej ale gdy czytam Ciebie to wywołuje u mnie to śmiech, a nie zgorszenie.
karinazosia: mogą się obrazić za twoje słownictwo
trudno, przeżyję i na tory się kłaść nie będę z tegoż powodu
jak kogoś razi moje słownictwo to niech omija posty szerokim łukiem
generalnie chodziło mi o wystawienie zaświadczenia, że nie ma przeciwwskazań do porodu SN
Sama tu nie tak dawno pytałam się Was jak sobie pomóc z zaparciami - ten sok śliwkowy nie działa na mnie,
choć smakuje REWELACYJNIE !!
Z resztą wyleciałam z tym szybkowarem... Wy to o szybkim sraniu, a ja o szybkim gotowaniu...
ja nie mam, ale moja koleżanka kupiła coś takiego, nie wiem czy o tym myslisz, dala ze 3 czy 4 tysie ale jest podniecona jak dziewica przed studniówką, wszystko tam robi i chleb piecze i ciasta i mięso.... ale... ja tak tylko słyszałam
[to w kwestii tych bezzapachowych kosmetyków do szpitala]