Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i takie nie przyjemne ciągnięcie w dół jakby główkę pchała..
No i też przy braniu pimafucinu zauważyłam,że jakaś ciasna się zrobiłam w środku,bo lek ledwo wchodzi
ale mroz!!!!!!
zaloze sie, ze ja we wloszech szybciej snieg zobacze niz Ty w Pl??
na północy PL +9
a to bardzo możliwe:)
w głowie już mi szumiało od tego wiatru
Jedz Ewelinda, lepiej sprawdzic. Mnie taz czasem kluje tak jakby w srodku szyjka albo cos.
Dziewczyny, mam pytanie co do toxo.
A ja właśnie niedawno wstałam i idę wstawić pranie,bo nie daruję sobie takiej ładnej pogody.Słoneczko świeci
Chyba już coraz rzadziej będę tu zaglądać... bo ciężko mi się siedzi przed kompem. W ogóle wszytko mi już ciężko
Talinka, bo tam u Was to cały rok jest masakra z tym wiatrem i pogodą
No chyba se jaja robisz? Przecież nad morzem zima zawsze łagodniejsza jest :-) Zimą morze oddaje swoje ciepło :) i właśnie w górach zimniej przecież ;) a z wiatrem... no cóż - sztormy to wlaśnie na morzu, więc trzeba się przyzwyczaić :) na szczęście rzadko tak mocno wieje :) a deszcze to też nie takie tragiczne - powodzi u nas nie ma
Toxo robiłam na początku cyklu w którym zaszłam w ciążę, wyszły mi wyniki ujemne, do gina wybrałam się w 8 tygodniu zlecił zrobienie raz jeszcze w 12 tyg IGM, również wyszło ujemne, prawdopodobnie w trzecim trymestrze zrobię raz jeszcze...
czyli jak widać co gin to inaczej
tak pierdzieliła w wywiadzie o tym, że może przeżyje orgazm podczas porodu a z tego co czytam to miała CC więc orgazmu nie przeżyła
o kurka! a miała termin na styczeń
A jak Mucha jej dała na imię?
Ja dalej myślę o tych twardnieniach brzucha. Ja nie wiem ale lekarz powinien może zmierzyć mi szyjkę, jej długość po tych bólach i twardnieniach...