Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

bralo...
dwa miesiące przed terminem...
Termin miała na początek stycznia, a urodziła w końcówce listopada, więc wychodzi jakiś miesiąc z hakiem ... max. 5-6 tyg

Ty jesteś po połówkowym już, czy przed?
moim zdaniem zdecydowanie powinien zmierzyć....
mi po infekcji tez sie robily takie twardnienia w pierwszej ciazy i okazalo sie, ze sa to przedwczesne skurcze. Dostalam fenoterol i lezalam na podtrzymaniu od szostego miesiaca. Bez paniki, ale nie lekcewaz tego, bo dzidek moze sie zechciec przedwczesnie ewakuowac, wiec lepiej pojdz do lekarza, niech to sprawdzi.

W sensie - wymacał, czy zamknięta, czy twarda, itd.?Kasiu, mi zawsze bada szyjkę na fotelu i patrzy czy jest twarda, zamknięta, no a potem na aparacie do usg. Zapytaj koniecznie na nast.wizycie, z pewnością będziesz spokojniejsza ! Ja jak teraz czytam o twardniejącym brzuchu zaczynam się bać :/ wszystko przede mną...
Ja jak teraz czytam o twardniejącym brzuchu zaczynam się bać

właśnie doczytałam, że Skrzynecka też urodziła !
[czasami "warto" wejść na pudla hahahahah]
dwa miesiące przed terminem...
Talinka jak tam Twoje paciorkowce?
No w aptece to się na mnie jak na wariatkę patrzyli. A w jednej to pani stwierdziła, że TO TYLKO lekarz pobiera!
a co ją to obchodzi, a może ty se w nosie chcesz tą wymazówką podłubać, albo w szufladzie schować:)

Talinka, coś pisałaś, że wybierasz się do kina do Gdańska czy Twój facet tam pracuje? Czy w Gdańsku w aptece nie dostałabyś?