Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dwa miesiące przed terminem...
Termin miała na początek stycznia, a urodziła w końcówce listopada, więc wychodzi jakiś miesiąc z hakiem ... max. 5-6 tyg
Ty jesteś po połówkowym już, czy przed?
moim zdaniem zdecydowanie powinien zmierzyć....
mi po infekcji tez sie robily takie twardnienia w pierwszej ciazy i okazalo sie, ze sa to przedwczesne skurcze. Dostalam fenoterol i lezalam na podtrzymaniu od szostego miesiaca. Bez paniki, ale nie lekcewaz tego, bo dzidek moze sie zechciec przedwczesnie ewakuowac, wiec lepiej pojdz do lekarza, niech to sprawdzi.
Kasiu, mi zawsze bada szyjkę na fotelu i patrzy czy jest twarda, zamknięta, no a potem na aparacie do usg. Zapytaj koniecznie na nast.wizycie, z pewnością będziesz spokojniejsza ! Ja jak teraz czytam o twardniejącym brzuchu zaczynam się bać :/ wszystko przede mną... W sensie - wymacał, czy zamknięta, czy twarda, itd.?
Ja jak teraz czytam o twardniejącym brzuchu zaczynam się bać
właśnie doczytałam, że Skrzynecka też urodziła !
[czasami "warto" wejść na pudla hahahahah ]
dwa miesiące przed terminem...
Talinka jak tam Twoje paciorkowce?
No w aptece to się na mnie jak na wariatkę patrzyli. A w jednej to pani stwierdziła, że TO TYLKO lekarz pobiera!
a co ją to obchodzi, a może ty se w nosie chcesz tą wymazówką podłubać, albo w szufladzie schować:)
Talinka, coś pisałaś, że wybierasz się do kina do Gdańska czy Twój facet tam pracuje? Czy w Gdańsku w aptece nie dostałabyś?