Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, czy usłyszałyście kiedyś od lekarza, że grzybica pochwy (nabawiłam się jej!! Nie wiem skąd, nie wiem jak ale jest) może być powodem bólu podbrzusza - takiego ciągnięcia, kłucia i bólu pochwy? Czy twardnienia brzucha też mogą być tym spowodowane? Dziewczyny piszecie, że Wasz lekarz nie raz zalecił Wam no-spe na twardnienia a mój na to jedynie luteinę (tym razem dopochwową) zalecił... Nie wiem, może głupia, durna jestem ale ja chyba nie do końca mu ufam...
ja Ci powiem tak - na Twoim miejscu poszła bym do innego lekarza...
dobrego najlepiej prywatnie
niech Ci tą szyjkę dokładnie pomierzy, poda wymiary dziecka , da jego zdjęcia [bo chyba nic nie dostałaś do tej pory nie ?] bo tak to się nigdy nie uspokoisz...
a ten to jakiś faktycznie dziwny [to ten sam co Twojego chłopaka wyprosił z USG ?]
czasem lekarza trzeba ciągnąć za język.
Chciałam zmienić ale szukałam na NFZ
Łee Talka, to Ty niedługo będziesz rodzić...mi się jeszcze nic a nic nie obniżył...
...ale przynajmniej zgaga by mnie nie paliła jak smok
nie zapomnę jakie to było cudowne uczucie jak już po porodzie nie poczułam pieczenia w przełyku, chyba to były oje pierwsze słowa " nie mam zgagi ", haha
lekarz już widział, że mój syncio ma już włoski! (pokazywał nam obszar jaki zajmują - ja tam nic nie widziałam, ale podobno są) więc w moim przypadku ten zabobon może się sprawdzić, przekonam się po porodzie