Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I nic bardziej mylnego, że w kolejnych ciążach jest się mądrzejszym. Owszem, ale teraz nasuwają mi się takie problemy o których w pierwszej ciąży (12 lat temu) nawet bym nie pomyslała 

szyjka zamknięta i cofnięta(??)!!

muszę się ograniczyć bo jak to mi gin ujął: mój wielki brzuch to głównie sadełko 
Sprawdził nawet czy nie mam za dużo wód, ale stwierdził, że nawet nie strasznie dużo. Trzeba sobie przedświąteczna dietkę trzasnąć
Znając życie to ta lekarka nawet USG w gabinecie nie miała a wy od niej oczekujecie, że tak z marszu zrobi.
kochana wlasnie ze miala bo jak by nie miala to ok ale miala i nie zrobila
ale trochę mnie to dziwi bo przecież większość lekarzy pracuje w kilku miejscach i powinni dbać o swoją opinię a nie zlewać.
czujesz maluszka i to jest ważne, a dla spokoju zawsze możesz pójść na USG gdzie indziej.
Znów dziś spinał mi się brzuch,i znów zaczęłam się drapać i poczułam ,że urosłam TAM potrójnie
Już nie wiem co mam robić.. Wczoraj był urodziny męża i chciałam zrobić mu niespodziankę i kupiłam żel potęgujący doznania Durex no i dziś się zaczęło pieczenie,swędzenie i drapanie.. W aptece chciałam kupić Lactovaginal,ale nie sprzedała mi kobieta,bo powiedziała,że bez recepty w ciąży żadnego leku nie sprzeda.. A,że było pózno to nie miałam nawet jak podjechać pod inną aptekę.
Jutro jadę po kolejne globulki..
kupiłam żel potęgujący doznania Durex
naprawde nie myslalam ze sok moze tak podzialac:))

ANULKA a Ty coś stulasz babo

no dobra to piję
Pudło po sam sufit,półtorej godziny żeśmy przebierały.No i efekt końcowy super. Nowe materace,kocyki,prześcieradełka,i trzy duże worki śpioszków,skarpetek,kaftaników,spodenek,śliniaczków i wszystkiego czego dusza zapragnie
Wyszło na to,że już nic nam nie trzeba z ubranek i to dosłownie nic 

Może to i moja wina z tym żelem.. Już sama nie wiem.
a do tego nawet teraz mam ruchy wie musi byc ok musi i tyle

trzymam kciuki!
napisalam ci pod wykresem, na pewno wszystko jest w porzadku, a ciasteczka w czekoladzie nie zawsze dzialaja
jak malec smacznie spi to nawet slodkosci nie pomoga!
gosik0205j: dzisiaj na usg o 15:40 bo od rana zero ruchow mimo ze zjadlam ciacha w czekoladzie
trzymam kciuki!
napisalam ci pod wykresem, na pewno wszystko jest w porzadku, a ciasteczka w czekoladzie nie zawsze dzialaja
jak malec smacznie spi to nawet slodkosci nie pomoga!
ciasteczka w czekoladzie nie zawsze dzialaja

a tak w ogóle to jest godzina 12.40 a ja wstałam dzis o 9.00 i od kiedy wstałam ona szaleje bez przerwy, wierci dupą, wierzga kulosami... czy to jest normalne?
moja małą w ogóle słodycze nie podniecają, lubi jak mamusia słono i pikantnie