Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMay 20th 2007
     permalink
    Witam mamuśki! :swingin:
    U mnie dzisiaj od rana bardzo ciepło, ma być 30 stopni - chyba umrę!:wink:

Co do strajku mojego szpitala to ostatnio nie przystąpili do strajku, a dzisiaj idę na zajęcia do szkoły rodzenia to się okarze, czy strajkują, czy nie!:bigsmile:

Wczoraj wieczorem to już miałam niezłe skurcze, ale co 20 min. i po 2 godzinkah przeszły , także to jeszcze nie koniec - dzidzia coś się ociąga. Jak nie zacznę rodzić to w środę mam wizytkę, kończy mi się zwolnienie, więc muszę poprosić o następne!
    Ale mam nadzieję, że do środy to już coś ruszy - u mnie teraz straszne upały mają być, więc wolałabym urodzić!:bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 20th 2007
     permalink
    IWA jesli by ginek ci nie dal nastepnego to mozesz od rodzinnego na zapalenie gardla lub korzynki wykombinowac:) nie daj sie wmanewrowac ze ci macierzynski zaczna liczyc. A co do cieploty to u nas jest juz 25stopni ale ja kocham cieplo, ba kocham nawet upaly no i wczoraj wszyscy za przeproszeniem 'zdychali' a ja sie czulam w swoim zywiole ;) no i dzisiaj ide do fryzjerki, bede przynajmniej mogla tuniczke na ramiaczka i spodnie w kolanko spokojnie zalozyc a nie znowu jeasny i dlugi rekaw :D
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeMay 21st 2007
     permalink
    Witajcie!
    A ja dzisiaj umieram nogi już mi puchną, nie moge złapać oddechu i jest mi strasznie duszno.... mam nadzieję że tak jak zapowiadali od jutra się ochłodzi bo inaczej to ja się chyba rozpłynę.... uf jak gorąco... w tej chwili jest 30 stopni...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 21st 2007 zmieniony
     permalink
    Magg jutro to niech sie lepiej nie chlodzi bo juz sobie wygodne wdzianko na podroz przyszykowalam :) wg pogody na onecie jutro na stolice jeszcze 27stopni i slonko a na przyszly weekend ma byc po 30stopni... ja kocham takie upaly i jakos mi brzuch ani kilogramy zupelnie nie przeszkadzaja. nie znam w tej ciazy puchniecia nog no i praktycznie sie nie poce wiec jest git :)
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Aż Ci zazdroszczę.....
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
  1.  permalink
    Ciasteczko1984 - czy Ty jesteś z tego Leszna koło Poznania?
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    Odpowiem za ciasteczko - ze tak z tego Leszna k/Poznania:)
    --
  2.  permalink
    No to jezeli tak......... Kurcze, jak ja uwielbiam tamte okolice .... Wakacje i Boszkowo......
    Alez Ci zazdroszczę :)
  3.  permalink
    Aga dziekuje ,że odpowiedziałaś, dzięki też za filmik =jest superśmieszny!dzieki!!! No tak Aga ma racje jestem z Leszna k Poznania,Właśnie sobote spędziłam w Jeziorkach koło Osiecznej tam gdzie jest prześliczny dworek i to co lubie najbardziej-konie!.Naprawde warto tam zajrzec.Boszkowo faktycznie niedaleko jeździmy tam nawet teraz bo już powolutku sezon sie rozkręca.Nie chciałabym sie stąd wyprowadzać.A tak ogólnie to siedze wpracy , nie mam tu gg nudze sie strasznie pogoda swietna az zachęca do grilowania..dzieiaj nawet mam humorek wszystko mnie cieszy,mam nadzieje ze nic tego nie zepsuje.a w czwartek kolejna wizyta u ginka
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    he he - a ja sie ciacho zastanawiam gdzie jestes bo na gg Cie nie ma - ale juz usprawiedliwilas sie - wiec ok. Uwazaj na siebie i nie przepracuj sie:)
    A co do filmu - to jeszcze nie obejrzalam-ha ha
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    dziewczyny u was też jest tak gorąco
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    podobno - chociaz w biurze juz mi palce odpadaja z zimna
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    a ja nie mam klimatyzacji tylko taki wiatraczek, strasznie zle się czuje i chyba nie dam rady wysiedzieć do końca :cry::cry: przed ciążą już zle znosiłam upały a terz to istny koszmar
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja delektowalam sie spacerkiem i nawet na laweczce posiedzialam... jestem wybitnie cieplolubna :) w domu wsyzstkie zaluzje podniesione i otwarte okno na osciez zeby jak najwiecej ciepelka wpadlo. ojjj poopalalabym buzke poopalala ale boje sie plamek i przebarwien wiec ukrywam sie w cieniu...
    a w ogole to wlosy scielam na krociutko :)
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    Aniu to zaszalałas. ja też myślałam o wyjściu do fryzjera ale strasznie tego nie lubię bo praktycznie cały dzień stracony
    --
  4.  permalink
    my mamy klime i wiatraczki-jak kto woli.Jest luzik ale jakos dzisiaj tak za cicho-wole jak sie coś dzieje.Aga-dzisiaj słyszałam ,ze ja przychodze ściemniać więc sama rozumiesz-nie przepracowuje sie za bardzo hahahaa:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Skarbelku ja mam fryzjera 3 bloki dalej, no i w sumie dla mnie przy tym siedzeniu w domku taki fryzjer to mega atrakcja :) wlosy scielam zeby mi juz na szpital bylo wygodnie a wiec slowo daje ze jest ich niewiele :)
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeMay 21st 2007 zmieniony
     permalink
    a ja tez uwielbiam ciepełko :) mrrr :)w domku wszytskie okna pootwierane bo wytrzymac sie nie da ;) jak to na 4 pietrze bywa :D nie wyszłam na spacerek bo po pierwsze samej mi sie nie chce a po drugie jeszcze nie pozwalaja mi tak brykac :(( ale za to mam balkonik ze swietnym widokiem prawie na cała zielona okolice :) mrrr :) a jutro jade na dzieciaczkowe przedzakupy wiec mam nadzieje ze tez bedzie cieplutko :)) jutro juz musze sie zdecydowac na konkrteny wozek i moze zamowic :) to sie jeszcze zobaczy :) ale zdecydowac sie musze juz jutro :) a pozniej do ginka :) pefnie zas mnie weznie na fotelik :P blee jak ja tego nie lubie :((:P ale moze wynagrodzi mi to przez usg :)

a co do fryzjera to tez bym sie wybrała ale hmm jakos tak mi sie nie chce :P po urodzeniu na chrzciny sie odwale a co !!! :P
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku ja poszlam do fryzjera dla wygody zeby miec w minute glowe umyta w sziptalu. poza tym niestety wloski poleca strasznie a przy krotkich to bedzie moze mniej bolalo ;)
    uwazaj jutro na siebie na tych zakupach cobys sie nie przeciazyla, mam nadzieje ze bedziesz miala towarzystwo a nie sama samiusienka sie wybierasz
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    sama w zyciu :D meza zabieram :D w sumie to sie nie przeciaze bo tylko ogladac bedziemy :D chyba ze mozdzek sobie przeciaze od nadmiaru slicznych dzieciaczkowych rzeczy :D
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Też planuję się umówic do fryzjera na przyszły tydzień muszę włośki skrócić bo ciotka ostatnio stwierdziła że już jak cyganka wyglądam hihhi z tyłu już są do pół pleców......
    Przez ten upal przespałam wlaśnie 2 g i idę na zbożówkę :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jeeej podziwiam baby z dlugimi wlosami, ja sie najlepiej w krociakach czuje :) jak sie mala urodzila to mialam atkie do ramion po 3tygodniach urwalam sie do fryzjerki sciac bo zyc nie moglam :)
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ja po urodzeniu malej też ścięłam a miałam do pasa prawie, ale teraz zapuszczam bo długie sa seksowniejsze :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Zuza akurat moj M woli krotkie, fajnie idzie wtedy za wlosy potrzymac w roznych sytuacjach :)
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    hi hi hi ja tak zrobiłam jak ty aniu ale po ślubie. zapuszczałam włoski do welonu, a w poniedziałek p imprezce pojechałam i ścięłam na zapAłKę - mężuś mnie nie poznał :wink::wink: ale zadowolony to nie był za bardzo. teraz mam takie lekko za ramiona - do pracy rozpuszczone, a po domu zawsze związane
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    teraz zastanawiam się tylko nad jakimś kolorkiem, lub pasemkami - sama nie wiem
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja po poworcie ze szpitala robie sie znowu na wsciekly rudy :) dopiero od jesieni mam braz i juz mam go serdelecznie dosyc takze w wakacje goracy ognisty pomarancz powroci :)
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    ale dzisiaj sie rozleniwiłam - nie zrobiłam prawie nic w pracy. ale za to zamówiłam sobie na allegro żyrandole - teraz nie mogę sie doczekać kiedy przyjdą :) ale co tam jestem w ciąży i nie mogę sie przemęczać
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    AniuM zeby cie było widac z daleka ??:)) ja juz tyle eksperymentow przezyłam z kolorem włosow ze to masakra :d chcialam byc jasniejsza blondynka na cywilny i byłam ruda :D jak bylam ruda poszlam do fryzjera zeby byc poprostu blodnynka :D to byłam do tego stopnia ze byłam wrec biała blondynką :D widac moje włoy nie lubia eksperymentowac :D staram sie powracac teraz domojego naturalnego koloru czyli ciemnego blondu :)) czeka mnie jeszcze pare farbowan na ciemny blond zeby jakos sie moje włosiurki wyrownały kolorem bo mam mase włosow i to jeszcze grube i cholerstwo nigdy nie chce sie zafarbowac w całosci :d zawsze mam cos w stylu balejaza :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja w rudosciach sie po prostu kocham, poza tym przy mojej jasnej karnacji rudy wyglada bnardzo naturalnie, kiedys nawet sadzona ze jestem naturalnie ruda a ze i charakterek podobny to juz w ogole :) w sumie na rudo to od chyba 9 lat co jakis czas jestem. raz bylam tylko blondynka ale nie platynowa no i teraz od jesieni brazy, pozostale rudy rudy rudy, baaaa nawet slub w rudych bralam ku olbrzymiej radosci pana fotografa ktory majac najwiekszy i bnajbardziej popularny zaklad w okolicy stwierdzil ze jestem pierwsza rudowlosa panna mloda... i z tego co wiem bo kolega tam teraz pracuje do tej pory zadna wiecej ruda im sie nie trafila ani naturalna ani podrabiana ;)
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Ja raczej bym dziwnie wyglądała obcięta na zapalkę chociaż fryzurka ala Hally Bery to mi się marzy....:smoking:
    ale zostawiam ją sobie na puźniej gdy włosów będzie o polowę mniej :devil:
    teraz przy istnym szopenie najlepiej mi w długich bo spinam szybciorem i już... tylko ciekawa jestem czy mala odziedziczy brąz loki po mnie.....hm
    Za długie Aniu tez się nieźle chwyta ....hihihihihihi
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg no to ja mam wlosy mniej wiecej tej dlugosci co H.B. :) moje wloski sa bardzo podatne na ukladanie wiec rpzy krotkich myje przetargam reka i nawet nie czesze... smieje sie ze grzebionek mi nie bedzie w szpitalu potrzebny :)
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    No ja to tylko się obawiam czy mnie to się po porodzie mąż albo lekarz nie przestraszy :rasta:
    --
    •  
      CommentAuthorVall
     permalink
    ja tez planuje po slubie zciąc sie na krótko :bigsmile: teraz mam powiedzmy takie do ramion, moze krótsze, bo ostatnio obcięłam bo juz mnie draznią :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no babeczki za pol godziny wyjezdzamy do warszawki wiec wlasnie sie susze w szlafroczku i wcinam kanapke, uprasza sie o mocne trzymanie kciukow za same dobre wiesci. stresik jest i to nie maly i nie tylko moj, ale przeciez musi byc dobrze. innej opcji nie przyjmuje i tak jak mi pewna kochana osobka :kissing: powiedziala ze jej fon tylko optymistyczne wiesci przyjmuje tak ja dzisiaj nastawilam moje uszy i serce tez tylko na takowe.
    milego dzionka, mam nadzieje ze wieczorowa pora sie zestukamy.
    •  
      CommentAuthorelli
    • CommentTimeMay 22nd 2007
     permalink
    zaciskam kciukaski mocno mocno
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    POWODZENIA DAJ ZNAC ZE JEST OK...
    •  
      CommentAuthorAgatha
     permalink
    Witajcie!
    Ja też nie najlepiej znosze upały, zawsze sie bardzo pocę, wiec nie wyobrazam sobie jak przezyje te wakacje...no a 4 sierpnia bedzie slub.Mam nadzieje, ze do tego czasu brzuszek jeszcze nie urosnie..

Dzis dopadły mnie pierwszy raz nudnosci..kręci mi sie w głowie i wogóle nie mam ochoty jesc... Ehhh mam nadzieje, ze tak nie bedzie codziennie.
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Aniu ja też nie przyjmuje złych wiadomości czekam na wieści!
    --
  5.  permalink
    Nasza Ania wraca do domku:)Uff......
    Wieczorem pewnie wszystko nam opowie :)
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Wiadomo już coś ?
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    miałaś z nią kontakt - i co?????
    --
  6.  permalink
    Dziewczyny...
    Napewno sama opowie - najwazniejsze,że wracają - więc nie ma zagrożenia dla maluszka :cheer:
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    no to dobre wiesci - super:cheer::cheer::cheer::cheer::clap::clap::clap::clap:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    :swingin::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    :cheer::cheer:

Agatha czy ty jestes z Zabrza badz okolic ???:))
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Aga maltretujesz nas! :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzieki za kciuki. co do dzisiejszej wizyty to w astronomicznym skrocie - lekarz byl przesympatyczny, wszystko tlumaczyl dokladnie i ogolnie byl mocno zainteresowany i moim stanem zdrowia i przebiegiem ciazy. wizyta trwala pol godziny a nie tak jak na czerniakowskiej 5minut. niestety lekarz mial watpliwosci co do stanu jelitek - do tej pory bylo na wierzchu tylko jelitko cienkie teraz prawdopodobnie jeszcze poczatek grubego. za tydzien bedzie konsylium na ktorym beda ogladali plytke z dzisiejszego nagrania usg i zdecyduja co i jak, wzial numer telefonu ze jakby co to beda do mnie dzwonic ze mam natychmiast przyjezdzac. na wszelki wypadek w poniedzialek mimo wszystko jedziemy do tego ginka ktory prowadzil mnie do tej pory. maluszek wazy 2350g (33t5d) i wszystkie parametry sa w normie. planowany termin cesarki na chwile obecna (o ile to nie bylo jelito grube) na ok 15czerwca. plci gin nie byl pewien ze wzgledu na jelitka przykrywajace to co trzeba, takze bedzie niespodzianka. dla nas teraz najwazniejsze zeby wszyzstko szczesliwie sie skonczylo.
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Aniu uff:bigsmile: cieszę się że chociaż ten lekarz podszedł do sprawy profesjonalnie i jesteś zadowolona z wizyty!
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.