Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ANAA86 też miała 50
i oprócz niej tylko Ty taką chyba masz a tak to wszystkie robią chyba 75 :)
Czy to jest decyzja ginekologa czy może to wynika z jakiegoś kalendarza? Macie wiedzę w tym temacie bo się pogubiłam.......
moja kumpela miała robioną morfologie co m-c
Ancia ja mam co miesiac morfologie i mocz to podstawa:)) oprocz tego mialam na poczatku, grupa krwi, glukoze, WR, toxo, rozyczke, cytomegalie, dodatkowo bilirubine, ALAT i ASPAT, teraz na 19.12 znow mam jak co m-c morfo, mocz, glukoze na czczo, z 50:) i toxo:)) aa i jeszcze dwa razy juz zelazo:))
to kto Cie skierowal na takie badania??? chyba wlasnie lekarz???
Zastanawia mnie, skąd takie rozbieżności między zleconymi badaniami przez lekarzy
dyskusja odnośnie zleconych badan na HIV,
kompletenie zero objawów, pewnie zaraziła się jak była mała w szpitalu... no ale chyba lepiej wiedzieć nie??
no jesli chodzi o HIV to nawet w telewizji trąbili (1 grudnia - dzień światowej walki z HIV) że kobiety w ciąży koniecznie powinny sie badać
). Toxoplazmoze robiłam do tej pory 2 razy raczej z własnej ciekawości. Cytomegalii nie robiłam bo ponoć i tak bez sensu.
Moze jakis seksik z mezem, dzien wczesniej, z finalem w srodku, u mnie pomoglo

talinka nie chcialas rodzic 01.12 albo 02.12? w imieniny czy cus takiego???? :D:D
Talka - ja tez mam nastepna wizyte 12.12. :) A u Ciebie 11.12.11. bylaby fajna data na urodzenie. Moze jakis seksik z mezem, dzien wczesniej, z finalem w srodku, u mnie pomoglo
nieśmiało się przywitam....

Kobietki właśnie wróciłam z IP, zaczęłam krwawić