Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Że tak powiem, coraz bardziej się obawiam czy ja załapie pierwsze oznaki, że TO już... ja nigdy nie miałam żadnych bóli okresowych...
Poszłam na spacer (znaczy do sklepu).. ledwo idę rozszalał się ból w podbrzuszu, ból w krzyżu, w pachwinach... Ale skurczy nie zauważyłam. Wróciłam do domu i...ból się zminimalizował.

Kota można dostać.

Cherry Lady jakiej długości miałaś szyjke że założono ci krążek??? bo moja ginka nawet o tym nie wspomniała.o długość nie pytałam
ze względu na obnizenie całego narządu

-czyli rozmowa z przelozonym, powiedzielam dzisiaj o ciązy
A nie chcę dopuścić do sytuacji, że przez moje siedzenie na piłce Mały się urodzi przed czasem...
No ale cóż, przymykam oko 
Odebrałam wyniki! Beta 1700, prg w normie dla I trymestru 2,8-147, mam 10,5 (ng/ml) więc chyba wystarczy, co?
a co do progesteronu to wydaje mi się dziwne, że masz taką normę dla I trymestru bo w diagnostyce jest 9,3-33,2, ale widać co laboratorium to obyczaj
tylko, że ng/ml to ng/ml nie ważne gdzie wykonujesz..na twoim miejscu skonsultowałabym się z ginem, tak dla pewności.
dobrze, że większość mi komputer wyłapuje 

Ja też zawsze straszliwie bolące @ takie z wymiotami, biegunkami i omdleniamidziewczyny które już rodziły i też tak miały: jak to się ma do tych bóli porodowych?

o ale niestety nie uzgodniła tego z resztą kolejki i zaczęła się istna zadymka 

normalnie nie moge jej namierzyć...

ale za to gardło przeszło i nawet mówię a katar no wiadomo leczony czy nie leczony tydzień trzyma.....