Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

bo te objawy które wymieniacie mogą być zapowiedzią, że zacznie się za kilka bądź KILKANAŚCIE DNI 

Wcześniej (do 13tc) brałam Prenatal Complex i w nim był jod i teraz kurde nie wiem...przecież to b.ważny pierwiastek...
- wyszła anemia (hemoglobina 10,6 g/dl),
- niskie białko całkowite - czyli obrzęki tuż tuż (za to wapń ponad normę hehe),
- magnezu wcinam dużo, bo 3x500mg :D i mam go tylko 0.87 mmol/l [ jest w granicach normy, ale bliżej mu do tej niższej ;) ]
- mocz ok
Ja tez teraz robiłam krew, mocz i tokso. ale mi wyszło b.dobre wyniki lepsze od poprzednich.
Jaki preparat witaminowy stosujecie w ciąży ?
hehe Talka i Bella... trzymam kciuki, ale z tego co widzę, to może jednak dotrzymacie do swoich terminów... bo te objawy które wymieniacie mogą być zapowiedzią, że zacznie się za kilka bądź KILKANAŚCIE DNI
Ja sie za to zastanawiam czy nie za wczesnie kazała mi duphaston odstawić, myslałam że na początek karze mi zmniejszyć do 1 tabletki dzienie zeby to odstwienie było stopniowe a dopiero potem całkiem. Jakoś czułam sie pewniej jak brałam ten duphaston.mi gin mówił, że w 26 tc odstawię Duph., zobaczymy :)
ja oprucz kwasu foliowego nic nie stusuje
No faktycznie troche nie za bardzo. ale lekarz cie pewnie nafaszeruje czyms i sie poprawiąJa tez teraz robiłam krew, mocz i tokso. ale mi wyszło b.dobre wyniki lepsze od poprzednich.
Cherry_Lady: ja brałam PREGNAPlus do III trymestru a później Falvit mama.
i już czuję, że padam...

Dostałam tabletki z żelazem i kwasem foliowym ale dalej mam brać te swoje ciążowe witaminki. Także jak widać co lekarz to inne zalecenia. A o pójście do toalety się nie martw na zapas - ja nie mam żadnych problemów odkąd biorę żelazo
dlatego dla jednych te są dobre a dla drugich inne .

normalnie od 12 spałam 1,5h bo w tedy nie kicham i dałam noskowi odpocząć a tak to co minuta przy chusteczce już mnie mięśnie brzucha bolą od kichania i smarkania....

potwierdzam :):):)20 tygodni za mną- teraz druga połowa przede mną

za podanie jakich prep.wit.zażywają :)) Zrobię małą statystykę
i zobaczymy który preparat zwyciężył 
talinka lista nam sie zgubi... nic sie ostatnio nie dzieje... :D nikt nie przybywa nikt nie ubywa od 800strony :D
??ale ja mam powyżej 300 a to znaczne podwyższone