Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wcześniej (do 13tc) brałam Prenatal Complex i w nim był jod i teraz kurde nie wiem...przecież to b.ważny pierwiastek...
- wyszła anemia (hemoglobina 10,6 g/dl),
- niskie białko całkowite - czyli obrzęki tuż tuż (za to wapń ponad normę hehe),
- magnezu wcinam dużo, bo 3x500mg :D i mam go tylko 0.87 mmol/l [ jest w granicach normy, ale bliżej mu do tej niższej ;) ]
- mocz ok
Jaki preparat witaminowy stosujecie w ciąży ?
hehe Talka i Bella... trzymam kciuki, ale z tego co widzę, to może jednak dotrzymacie do swoich terminów... bo te objawy które wymieniacie mogą być zapowiedzią, że zacznie się za kilka bądź KILKANAŚCIE DNI
mi gin mówił, że w 26 tc odstawię Duph., zobaczymy :) Ja sie za to zastanawiam czy nie za wczesnie kazała mi duphaston odstawić, myslałam że na początek karze mi zmniejszyć do 1 tabletki dzienie zeby to odstwienie było stopniowe a dopiero potem całkiem. Jakoś czułam sie pewniej jak brałam ten duphaston.
ja oprucz kwasu foliowego nic nie stusuje
No faktycznie troche nie za bardzo. ale lekarz cie pewnie nafaszeruje czyms i sie poprawią Ja tez teraz robiłam krew, mocz i tokso. ale mi wyszło b.dobre wyniki lepsze od poprzednich.
Cherry_Lady: ja brałam PREGNAPlus do III trymestru a później Falvit mama.
20 tygodni za mną- teraz druga połowa przede mną
talinka lista nam sie zgubi... nic sie ostatnio nie dzieje... :D nikt nie przybywa nikt nie ubywa od 800strony :D
ale ja mam powyżej 300 a to znaczne podwyższone