Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja brałam PRENATAL CLASSIC
Asiu, a wiesz, że w nim nie ma jodu ?
hehe, dobre Teo - wiadro tabletek :) ja powinnam chyba dwa Prenatale brać, dla każdego po jednym :P no i to najważniejsze ! :)
poza tym w tych nie ma jodu, w innych może nie być czegoś innego i generalnie trzeba by było dziennie wiadro tabletek łykać, żeby wszystkie składniki potrzebne do organizmu trafiały
Dziewczyny, jak przygotowania do świąt?
A ja w końcu nałożylam farbę!
Talinka, u Ciebie to dopiero będę święta!!! Piękniejszych to chyba nie można by sobie wyobrazić, wymarzyć.
czy teraz bo odrosty spore, ale na święta znowu będą odrosty widoczne
To teraz od 35 tygodnia co dwa tygodnie wizyta,czy jeszcze co 3?
Ale tak w ogóle to... OBYM SIĘ DO TYCH ŚWIĄT ROZPAKOWAŁA! he he
No właśnie ja jestem strasznie ciekawa czy przypadkiem nie rozpakujesz się w samo Boze Narodzenie, bo w końcu tak wychodziłoby z daty OM ale byłby prezent!!! cudny!!!
Ale sie nastałam w kuchni Ale zrobiłam kopytka z sosem grzybowym Pychoooota!
Hmm Wiesz co Talko - lepiej rozpakować sie po świętach :P zjesz cos chociaż z Wigilijnego stołu :P
Hmm Wiesz co Talko - lepiej rozpakować sie po świętach :P zjesz cos chociaż z Wigilijnego stołu :P Ja sie napychałam w Świeta wszystkiego co się tylko dało a Kubuś wyskoczył 26.12 i w sylwestra już nawet nie pojadłam tylko patrzyłam jak rodzinka wcina pyszności które robiłam. Gdyby tak było w świeta to nie miło
. Witaminki to wymysł też trochę firm a lekarze zalecaja na wszelki wypadek tak jak lutkę i dupka.
--
jak wracałam po schodach to mnie złapał mega ból w lewej pachwinie i boli do teraz jak chodzę. :/