Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale wracjac do tych wymiotow, mnjie to pocieszylo bo rzygalam jak kot ojojoj...
i bedac jeszcze na uczelni profesor wlasnie mi dal ten artykul do pzreczytania o tym badaniu, chodzi chyba o to ze ten hormon cala gonadotropina wplywa na rozwoj mozgu o plodu..dlatego np jest jej wiecej u kobiet noszacych bliznieta..
i prawodpoodbnie jej poziom tez wplywa wlasnie na wystepowanie mdlosci (czesto dlatego mowi sie ze jak Cie b mdli to moze nosiz bliznieta;)
im wiecej/dluzej Cie mdli tym wyzszy poziom inteligencji u dziecka
im wiecej/dluzej Cie mdli tym wyzszy poziom inteligencji u dziecka
Zresztą i tak każda z nas będzie miała najładniejsze i najmądrzejsze dziecko pod słońcem
wymioty/nudnosci--tam jest wplyw gonadotropiny i jej wplyw na rozowj mozgu u plodu
chetnie zerkne na jakis artykul naukowy jesli masz potwierdzajacy teze ze pora roku ma wplyw na inteligencje bo ciekawi mnie to niby jakie podloze naukowe za tym jest..
Co najlepsze, czasem sobie przeczyły...
jak rodzice dbają o dziecko, pilnują go z nauką i zachowaniem, to takie dzieci odnoszą sukcesy w nauce;)
nie wie co to mdłości w ciąży, nie wspominając o wymiotach, więc z tego co mówicie naukowca z niego nie będzie ale nie szkodzi i tak będzie kochany
-
a co do pipki to ja już dawno nie pamiętam jak moja wygląda
Aniu ja to samo:D:D:D a poza tym moja mama wymiotowała całe 9 miesięcy a ja do nauki to ostatnia szkoła to dla mnie koszmar